nlc.hu
Aktuális
Forró nappalok, buja éjszakák – Bangkokban

Forró nappalok, buja éjszakák – Bangkokban

Férfiak a szexturizmus fellegvárában. Sok európai rendszeresen visszajár Thaiföldre, hogy a gyönyört, a fiatal testeket és az alázatot (olcsón) megvásárolva, néhány hétre az élet királyának és igazi férfinak érezze magát.




Ők a hotelszobák félhomályában, a forró, buja éjszakákon igaznak hiszik az erotikus sóhajokat, s ha percekre is, de elhiszik a szerelmet – és néha maguk is szerelembe esnek egy prostituálttal.
Ott ülnek az Európából Bangkokba induló gépeken, a családok, a fiatal szerelmesek között, szemükben fel-felvillan a várakozás fénye: talán majd Thaiföldön megtalálják, amit keresnek. Ott ülnek a turistaosztályon, újsággal a kezükben, vagy az első osztályon, laptopjukon dolgozva, „szigorúan üzleti út”, természetesen. Sokszor elnéztem már őket a repülőn, amikor magányos, kereső útjukra indultak, és Bangkokban is, ahol thai prostituáltakkal sétáltak kézen fogva. Olykor megpróbáltam magam elé képzelni az életüket – talán valóban magányosak, talán család várja őket otthon, ki tudja?
Bangkoki szálloda – mindegy, melyik, de amikor egy utazó ideérkezik, már a folyosón hallja a szobákból kiszűrődő erotikus neszeket, a halk sikolyokat, napszaktól függetlenül. Ne áltassuk magunkat: a férfiak közt, akik az illúzióra és a gyönyörre vadásznak, szép számmal akadnak magyarok is. Mint például Iván, aki évekig itt keresett és talált magának partnert.

– Négy évvel ezelőtt, teljesen váratlanul elhagyott a feleségem – meséli Iván még bangkoki indulásom előtt, Budapesten. – Beleszeretett egy kollégájába. November tizedikén jelentette ezt be, és másnap elköltözött a gyerekkel… Kétéves volt a kislányunk. Nem tudtam feldolgozni a történteket, ráadásul várt rám egy magányos karácsony és szilveszter. Egyik barátom említette, hogy segíthetne az ünnepek átvészelésében egy bangkoki utazás. Először ezzel a barátommal utaztam. December huszadikán indultunk, huszonkettedikén pedig már egy feszes testű thai lánnyal voltam, és felejteni akartam… Ezer bahtért (körülbelül hatezer forint) megkaptam őt éjszakára. Én választottam ki egy bárban, a rúd mellett táncolt, és ő volt az első, aki vágyakozva nézett rám… Nem beszélt jól angolul, de – később bebizonyosodott számomra – a thai nők zsigerből értik a férfiakat, ismerik a vágyaikat, és mérhetetlenül alázatosak. Tudják, hogyan hívják elő belőled az igazi férfit…







Bangkokban jártam, többek közt azért, hogy újságíróként megtudjam, vajon mi olyan vonzó a thai lányokban az európai férfiak számára, hogy sokan évről-évre visszajárnak a thai piroslámpás negyedekbe… Azt hiszem, közelebb kerültem a válaszhoz, miközben különös kulisszák mögé tekinthettem be. Erről írok a Nők Lapja 28. számában (megjelenik: július 11-én), később pedig ellátogathatnak velem a thai plasztikai sebészet döbbenetes világába is…





Még több az e heti Nők Lapjából:





• Szelid magyarok vad vizeken »
• Antonio Banderas, a leghűségesebb kandúr »
• Vendéglői veszedelem »
• Elkísérlek szülni, szoptatni, gyászolni »
• Ribizli, meggy, málna »
• Szerelmes nyár »
• Allergiásoknak is segítenek a kicsi golyók »
• 6 közhely a férfiakról » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top