nlc.hu
Aktuális
Olvassatok bele a holnapután megjelenõ Nõk Lapjába!

Olvassatok bele a holnapután megjelenõ Nõk Lapjába!

Olvassatok bele a Nõk Lapja holnapután megjelenõ egyes számába! Dombovári Vanda és Csonka András, Nõk a változó világban, Zûrök az ágyban, 2008-as csillagnaptár, 10 világrengetõ ruha...

• Dombovári Vanda és Csonka András
Évek óta együtt ébresztenek minket, a Reggeli műsorvezetőiként. Ám ami köztük van, az jóval több, mint egy kollegiális kapcsolat: barátok. Méghozzá olyanok, akik akkor is ott állnak a másik mellett, ha az bajba kerül, ha tragédia éri. Sőt, akkor állnak ott igazán, árulták el címlapinterjúnk szerzőjének, Albert Györgyinek.







• Összegyűjtöttük a 10 ruhát, ami megrengette a világot – Jennifer Lopez estélyije ezek közül is az egyik legmerészebb darab.








• Csókolom, bejöhetek?
Schaffer Erzsébet kopogott így be lánykorában őrzőangyalához. Azóta már őhozzá kopognak be történeteikkel olvasóink – ezúttal Angéla és kislánya, Dorka, Kolozsvárról.








• Nők a változó világban
Új rovatunkban nőket mutatunk be, akik a világ különböző pontjain élnek – és állnak helyt. Képünkön egy bagdadi asszony hagyományos iraki kenyeret süt – a fotó a nem is olyan távoli fegyverropogást nem mutathatja meg…







• Zűrök az ágyban
Betegség? Lelki okok? Mi vezethet a merevedési zavarhoz? Utánajártunk, ahogyan annak is, hogy a potencianövelőktől várhatunk-e megoldást.












A heti szerkesztő, Szekeres P. Mónika ajánlásával:

Csillagok 2008-ról

Teljes holdfogyatkozás, közelgő meteorraj, napéjegyenlőség… Megannyi kifejezés, amelyet mindig is csodáltam, de igazán sohasem tudtam, mit jelentenek, ahogyan azt sem, mikor láthatók ezek az égi tünemények. Ám ebben az esztendőben minden másképpen lesz! Izing Klára asztrológusunk számbavette a 2008-as év minden jelentősebb csillagászati eseményét, s nem csupán elmagyarázza, mit, mikor láthatunk az égbolton, hanem azt is elárulja, ezek milyen hatással lesznek életünk egyes területeire: mikor remélhetjük a szerelem fellángolását, vagy mikor ajánlatos jobban vigyáznunk egészségünkre…. S mindehhez éves naptárt ajándékozunk minden olvasónknak!











D

 


 


 


 


 


 




























Továbbá: Koltai Lajos csillagai (második rész); Valaki Valahol – Judith Miller; Útitárs – Berlin; Sorozataink sorsa; Kert – az orchidea; Irodalom, Heti horoszkóp és még sok minden más…


Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top