nlc.hu
Aktuális
Fantasztikus siker a tinimusical!

Fantasztikus siker a tinimusical!

Több mint négyezer fiatal látogatott el a Jetix High School Musical teltházas rendezvényeire december és január folyamán. A tinimusical rajongói fáradhatatlanok.

A Jetix-en többször is bemutatott High School Musical 1 és 2 valódi őrületet váltott ki világszerte a gyerekek körében és ez alól Magyarország sem kivétel. A filmek, melyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy higgyenek magukban és az álmaikban, több könyvet, színpadi musicalt és még jégrevüt is megihletett.

A nagy sikerre való tekintettel a Jetix elindította nyolc rendezvényből álló programsorozatát, ahol a rajongók találkozhatnak egymással, kedvenceik magyar hasonmásaival, megtanulhatják a film két részében látott látványos koreográfiákat, illetve egyedi High School Musical ajándékokat nyerjenek. A műsorvezető Zoltán Erika.

A gyerekek Cegléden, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Kiskunfélegyházán, Gyöngyösön illetve a budapesti szakmai napon tölthettek egy délutánt a Jetix csapatával.

A High School Musical- nap sikere még a rendezőket is meglepte, Cegléden és Nyíregyházán például olyan sokan jöttek el, hogy két csoportra kellett osztani a részvevőket, hogy minden gyerek részt vehessen a tánckoreográfiák megtanulásában.

További 3.000 fiatalt várnak a rendezők a High School Musical Roadshow következő 2 állomására:

  • Február 10., 14.00 – Ózd – Városi Sportcsarnok, Ózd Brassói út.1.
  • Február 17, 14.00 – Budapest – Sportkastély – Pestszentimre, 1186. Kisfaludy u.12 / c

    A Jetix gyermekcsatorna őrületes High School Musical Roadshow- ja:


    High School Musical lázban ég az egész ország, így a Jetix elhozza nektek Magyarország még 2 városába a nagysikerű film zenéit és koreográfiáit, profi táncoktatóinktól gyorsan elsajátíthatod a nagyszerű lépéseket, így könnyen sulid táncos sztárja lehetsz!

    Válaszd ki a lakhelyedhez legközelebbi várost, szervezz magad mellé pár barátot, barátnőt és vegyetek részt a Jetix Őrületes High Scool Musical napján!

    PROGRAMJAINK DÉLUTÁN 14 ÓRÁTÓL KEZDŐDNEK. A budapesti Erica C. Dance School tánciskola tanárai és táncnövendékei fogják bemutatni és megtanítani a High Scholl Musical tánclépéseit. HA bírod szusszal akár 4 teljes tánckoreográfiát is megtanulhatsz a High School Musical filmből! Ezen kívül persze számos játék, kvíz és meglepetés is várni fog étékes HSM ajándékokkal, és nem utolsó sorban találkozhatsz a High School Musical főszereplőinek hasonmásaival is! Ha pedig elég bátor vagy, színpadunkon előadhatod kedvenc HSM dalodat is.

    A belépés INGYENES!!!

Több mint 4.000 fiatal látogatott el mindezidáig a Jetix High School Musical minden alkalommal teltházas rendezvényeire december és január folyamán. A gyerekek Cegléden, Székesfehérváron, Nyíregyházán és Kiskunfélegyházán, Gyöngyösön illetve a budapesti szakmai napon tölthettek egy délutánt a Jetix csapatával.

A High School Musical- nap sikere még a rendezőket is meglepte, Cegléden és Nyíregyházán például olyan sokan jöttek el, hogy két csoportra kellett osztani a részvevőket, hogy minden gyerek részt vehessen a tánckoreográfiák megtanulásában.

Alexandra Lazarus, a Jetix gyermekcsatorna közép- kelet európai marketing igazgatója a következőket nyilatkozta:
„Nagyon örülünk annak, hogy ily módon is lehetőségünk nyílt nézőinkkel találkozni országszerte. A High School Musical 1. és 2. része rendkívüli nézettséget produkált a csatornán, ezért fontosnak tartjuk, hogy mi is viszonozni tudjuk nézőink hűségét. A rendezvény sikere megerősítette elhatározásunkat a Disney-vel való szorosabb együttműködés irányában, illetve a jövőben szeretnénk még több nagyszerű Disney filmet is műsorra tűzni.”

A rendezvény mindenki számára INGYENES és a rendezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top