nlc.hu
Aktuális
25 éves a Ghymes együttes

25 éves a Ghymes együttes

A március 14-én kezdődő hagyományos Debreceni Tavaszi Fesztivál keretében kerül sor a fennállásának negyedszázados évfordulóját ünneplő Ghymes ünnepi koncertjére. Március 28-án este 7 órakor a felvidéki magyarokból alakult együttes a legszebb és legkedveltebb dalait szedi össze egy csokorba. A rajongók állították össze a jubileumi koncert műsorát.

A népszerű zenészek február 1-jén mindenki számára elérhető szavazást indítottak el honlapjukon, egyedi lehetőséget biztosítva rajongóiknak, hogy ezúttal ők válogathassák össze a Ghymes repertoárjából az ünnepi koncert dalait.

A koncertre érvényes belépőjegyek értékesítése a Ticket Express országos hálózatán belül folyik. A szervezők a jegyárak kialakításánál arra törekedtek, hogy a belépők igazán „pénztárcabarátok” legyenek, és azok is lettek, ennek köszönhetően a Főnix Csarnokba látogatók 90 százaléka 2900 és 4900 forint közötti jegyek birtokában élvezheti majd a muzsikát. A belépők az ország egész területén megvásárolhatók, de otthonról is kényelmesen beszerezhetők, amelynek módjáról bővebb felvilágosítást a www.eventim.hu oldalon kaphatnak az érdeklődők.

A koncertre látogatókat – a születésnapi ünnepnek megfelelően – káprázatos fény- és hangtechnikai megoldások fogadják majd, ezen túl a színpad mellett elhelyezett óriáskivetítők is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy mindenki ne csak jól hallja, hanem „testközelből” élvezhesse a Ghymes nótáit.

Az országszerte és a határokon túl is nagy népszerűségnek örvendő együttes már több sikeres koncertet adott Debrecen városában, de ez az első alkalom, hogy a Főnix Csarnok színpadára lépnek. A Helikon Kiadó közreműködésével négy szerencsés jegyvásárló egy-egy 50 000 Ft értékű könyvutalvánnyal térhet haza a koncertről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top