Aktuális

Görög Zita ismét képernyőn!

Hosszabb szünet után Görög Zita ismét visszatér a képernyőre. A volt topmodell műsorvezetőként nem könnyű feladatot vállalt el, hiszen a gyönyörű anyuka csitítja majd a Szexi vagy nem felbőszült férfi zsűritagjait, Zolát, Majkát és Csordás Tibit.

Keleti Györgyi, Tóth Vera és Lakatos Márk után Görög Zita, Majka és a Fiesta énekese, Csordás Tibi lesz a VIVA TV Szexi vagy nem című műsorának zsűritagjai.

A Szexi vagy nem forró hangulatú szépségverseny óriási népszerűsége kikövetelte a folytatást. A VIVA közkedvelt show-műsora március 3-tól újabb részekkel szegezi a képernyő elé a nézőket minden hétköznap. Ismét jobbnál jobb testű és nem utolsósorban érdekes személyiségű fiatalok versengenek a legjobbnak kijáró jutalomért.

A műsort a második évadban ismét Zola vezeti, aki nagyon örül, hogy Majkával együtt mustrálhatja a versenyzőket. „Szó szerint testhezálló feladat ez nekem, imádom a szép testű lányokat!” – ismerte be a műsorvezető. A zsűri királynője az álomszép Görög Zita lesz, aki remekül ellensúlyozza majd társai olykor nagyon is tipikus férfimegnyilvánulásait. A modellkedéstől már visszavonult anyuka, a műsor legbölcsebb zsűritagja szerencsére időnként felhívja társai figyelmét arra, hogy ne egyoldalúan csak a külső alapján ítéljenek, és olykor bizony a bámészkodók közé csap.

Majka adja magát, és kíméletlenül osztja az észt a pasiknak, a kendőzetlen bókokat pedig a lányoknak. A rapper végre emberére talált, hiszen a Szexi vagy nem házigazdájával, Zolával karöltve mustrálják a fürdőruhás hölgyeket. A zsűri harmadik tagja, Csordás Tibi (Fiesta) szintén nagyon élvezi a zsűritagságot, de Majkánál jóval higgadtabban hozza meg döntéseit. Új show-műsor is indul Túl Szexi vagy nem címmel. A péntek esténként adásba kerülő vetélkedőben merészebb feladatok is várnak a jelöltekre. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top