Aktuális

Hogy néz ki hétköznap egy sztár? – fotóval

A magazinok címlapjairól ismert makulátlan szépségű sztárokról néha nehéz elképzelni, hogy ők is csak emberek, és bizony nekik sem mindenük tökéletes. Smink és a modern technikai trükkök nélkül szinte eltűnnek a tömegben. Kiábrándító vagy inkább megnyugtató érzés lelkünknek?

Ritkán látni a hírességek arcán igazi érzést… Legtöbbször felveszik az alapbeállást, és úgy billegnek a kamerák előtt. A színpadok és a filmvászon csillagairól el sem tudjuk képzelni, hogy a hétköznapokban a megjelenésük gyakran közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan azt a videoklipekben, filmekben megszoktuk tőlük.

A sztároknak nem az igazi arcát ismerjük, hanem azt, amit a sminkes tökéletessé varázsol egy fotózás, filmszerep vagy fellépés kedvéért. Épp ezért maguk a színészek, énekesek igyekeznek elbújni a világ elől, ha épp nem viselnek csillogó ruhát, nincs gyönyörűen kifestve az arcuk, a hajuk pedig messze van a tökéletes frizurától.

Talán pont emiatt meglepően ritka – és akár sokkoló látvány is lehet –, amikor egy-egy lesifotósnak sikerül lekapnia egy-egy sztárt: kiderül, igazából hogyan is néznek ki, milyen a megjelenésük minden „takaró” nélkül. Persze a sztárok is csak emberek, és ezek a nők sem tudnak a nap 24 órájában egy centi vastag sminkkel az arcukon közlekedni.

Igaz, nemrég híre kelt, hogy a 49 éves popdíva több szépségműtéten esett át, ám Madonna arról is híres, hogy kemény edzésekkel és diétával tartja topformában magát.

Az énekesnő éppen a pattanások eltüntetése érdekében nem sminkeli magát futás és tornázás közben, pedig lehet, hogy nem ártana neki egy kis alapozó.

Kate Moss a saját útját járja, dorbézol, két fellépés között biztos elmegy egy buliba, az alkoholt és a drogokat sem hagyja ki az életéből. Így aztán nem csoda, ha a topmodell egyre borzalmasabban fest, ha nincs rajta egy kis smink.

Míg a magazinok címlapjáról egy gyönyörű nő tekint ránk, Kate Moss valójában az évek múlásával elcsúfult. A modell ma már a modern technikának köszönheti a szép fotókat és a sikeres megjelenéseket.

A Jóbarátok és a Dirt sorozat sztárja, Courteney Cox nem sminkeli magát, ha a családjával ebédelni indul. Az egygyermekes anyuka szerint a szépség úgyis belülről fakad.

Mióta producerként is helyt kell állnia, egyre többször láthatjuk hétköznapi ruhákban, smink nélkül, szinte csontsoványra fogyva a színésznőt. Courteney úgy gondolja, filmjeiben túl gyakran kell vastagon kikenve, sminkkel játszania, és valamikor neki is muszáj szellőztetnie a bőrét. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top