Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 10. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 10. számába! Fenyő Iván; Ajándék kisfüzet: 50 virág nőnapra; A puding próbája; 10 nemzet asszonyai vallanak életükről; Soma Mamagésa;

 

 

Fenyő Iván a 9 és fél randi című film bemutatása után a tizedik randevút nekünk adta… Nőnapi interjúnkban mindent elmond arról, mit is gondol a szebbik nemről…

 

Ajándék kisfüzet: 50 virág nőnapra

Nevünket viselik, kertünket díszítik, csokrok sztárjai. Az amarillisztől a tulipánig, Boldogasszony papucsától Veronikáig félszáz virág.

 

A puding próbája…

 

Bereznay Tamással nemcsak elkészítjük, hanem valóban próbára is tesszük a pudingcsodákat…

 

A bőr tavaszi védelmével és ápolásával pótolhatjuk a vitaminok hiányát, és felkészülhettek a nyári napfürdőzésekre.

 

Soma Mamagésa

Azokkal a hölgyekkel találkozott, akiket rovatunk révén megismert. Oravecz Éva Csilla újságíróink utánajárt, hogyan segített nekik e találkozás.

 

A heti vezetőszerkesztő, Szekeres P. Mónika ajánlásával:

Földrészek, nők, kérdések

 

Mit csinál szabadidejében egy dolgozó osztrák családanya? Járhatnak-e iskolába az afgán kislányok? Hogyan készül az esküvőjére egy indiai leány? Milyen a kapcsolatuk a saját testükkel a dél-amerikai asszonyoknak? Óvja vagy korlátozza a csador a muszlim nőket?

Annak próbáltunk utánajárni, hogy a különböző kontinenseken élő nőknek milyen nagyon hasonló és milyen nagyon eltérő kihívásokkal kell szembenézniük a 21. században. Tíz nemzet asszonyai szólalnak meg nőnapi, exkluzív összeállításunkban.

 

 

Továbbá: Lányból fiú 3. rész; Riport a drogosztályon, Útitárs, Nosztalgia, Aktuális, Publicisztika és még sok minden más.

 

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top