Aktuális

Katherine Heigl otthagyja a Grace klinikát?

A decemberben házasodott Katherine Heigl a Grace klinika egyik legnagyobb sztárja. A színésznő - nem először - felvetette, hogy szeretné elhagyni a sorozatot. Katherine, aki tavaly a legnépszerűbb tévésorozat-színésznő elismerést is megkapta, új kihívásokat keres.

Szomorúak lehetnek a rajongók, hiszen a Gala.de szerint a Grace klinika sztárja, Katherine Heigl változtatni szeretne életén, ezért el kívánja hagyni a népszerű sorozatot. A színésznő – 2007-es óriási sikerei ellenére – tervei szerint a filmes karrierjére kíván összpontosítani, amely az utóbbi időben felfelé ível. A német magazin alapján a Grammy-díjas Katherine a változás érdekében hajlandó megválni dr. Izzy Stevens szerepétől is.

A szép színésznő ismerősei szerint érthető, hogy Katherine miért szeretne változtatni az életén: egyre nagyobb sikereket ér el szakmailag, és a magánéletében is nagy fordulat következett be. A hollywoodi sztár a People’s Choice Awards elnevezésű gálán tavaly a legnépszerűbb sorozatszínésznő díját vihette haza, és nemrég úgy nyilatkozott, hogy férjével, Josh Kelley-vel mihamarabb szeretnének néhány gyereket.

A 29 éves színésznő terveit csak az gátolja, hogy a szerződése szerint még két évig a kórházsorozatban kell maradnia. A megjelent nyilatkozatok alapján a Grace klinika producerei nem szeretnének megválni a színésznőtől és karakterétől, ám az Apám, a hős, a Felkoppintva és a Grace klinika sztárja, Katherine már javasolta, hogy sokkoló befejezésként Izzy haljon meg a sorozatban. (NLC, Gala.de, fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top