Aktuális

Ki a legszexisebb műsorvezető?

Az egyik sztármagazin listáján Ördög Nóri érte el a legmagasabb pontszámot a jelenlegi legvonzóbb magyar hírességek között. A családalapításon is gondolkodó műsorvezetőt meglepte a helyezés.

A fiatal műsorvezető nem a botrányairól vagy a sztárallűrjeiről híres. A Szombat esti láz és a Csillag születik műsorvezetőjét, Ördög Nórit már Kölyökklub-os korában is sokan beszavazták a bombázók közé – most inkább az lenne meglepő, ha nem szerepelne a hasonló listák élmezőnyében.

– Azt hiszem, büszke lehetek erre a helyezésre, arról nem is beszélve, hogy az viszont tényleg meglepett, hogy a legszexibb sztárok között engem is kiemeltek. Nagyon sok olyan lány van, akinek sokkal inkább összeforrt a nevével a szexisség fogalma – mondta a műsorvezető a Reflektornak.

Ami Nórát illeti, igazából annak örülne, ha a hiteles és megbízható televíziós személyiségek között emlegetnék, persze azt sem bánja, hogy a szépek között sorolják most előbbre. Hasonló utat szeretne bejárni, mint Woody Allen jelenlegi kedvenc színésznője.

– Scarlett Johansson nagyon trendi, nagyon menő. És ő talán ötvözi azt, amit én is szeretnék, hogy tud a szakmájában maradandót alkotni, és emellett nagyon erős szexuális kisugárzása van, talán ez a vastag szájának is köszönhető.

Az Oscar-gálán is láthattuk, hogy a korábbi trenddel ellentétben manapság már terhesen is lehet valaki a vörös szőnyeg sztárja. Sőt a Jessica Alba és társnői iránti érdeklődés volt a legnagyobb. A 26 éves Nóri is egyre többet gondol már a családalapításra.

– Divatos dolog terhesnek lenni. Előbb-utóbb trendi leszek én is, de ez, azt gondolom, még nem most következik be, hanem kicsit később.

Nóri boldog párkapcsolatban él. Ami pedig a munkát illeti, a Reggeli mellett már készül az új kihívásokra, hogy még jó pár évig ott lehessen a hasonló listák élmezőnyében… (Netbulvar.hu, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top