Aktuális

Liptai Claudia bajuszokat vizsgált

Véget ért a népszerű műsorvezetők szőrcsatája. A február a bajusz hónapja volt, ennek okán rendhagyó versenyt rendeztek népszerű reggeliműsor-vezetők. Liptai Claudia szerint Rákóczi Feri szőrcsodája a nyerő.

Bajusznövesztő verseny keretében csaptak össze a korán kelő műsorvezetők a bajusz havának apropóján, amelynek egy nyilvános borotválás vetett véget. Rákóczi Ferenc, Lovász László és Papp Gergely szőrcsatáját egy igazán különleges műsorszámmal, „élő adásban borotválással” zárták le. A fiúkat a Mokka című műsorban Zsidró Tamás mesterfodrász és csapata szabadította meg arcszőrzetüktől.

A bajusznövesztő mérkőzést az egyik kereskedelmi rádió műsorvezetői, Rákóczi Feri és Lovász László hirdették meg február elején, majd mikor felfedezték, hogy Pimasz úr, vagyis Papp Gergely is bajszot kezd növeszteni, felkérték, hogy szálljon be a versenybe. Gergő természetesen örömmel csatlakozott a rádiósokhoz, akikkel egy teljes hónapig növesztették bajuszukat.

Bár mindhárom fiú remek látványt nyújtott, Liptai Claudia szerint Rákóczi Feri bajusza volt a legszebb, aki egyébként a rádiócsatorna szavazásán is maga mögé utasította műsorvezetőtársát, Lovász Lacit.

„Az az igazság, hogy Laci és Gergő megfutamodott. Mindketten levágták a bajszukat a hónap utolsó napján. Nekem bejön, sőt miután Claudia szerint is remekül áll, úgy döntöttem, egyelőre megtartom – mert bevallom, Claudia véleménye igen sokat számít nekem. Gergő egyébként megbánta, sőt megfogadta, hogy visszanöveszti” – mondta kárörvendően a nyertes. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top