Aktuális

Britney tombolt dühében

Véget ért a lesifotós Adnan Ghalib aranyélete, mivel Britney Spears kidobta, amiért megcsalta őt. Az énekesnő dühében még a pasija telefonját is belehajította a medencébe.

Az idegileg és fizikailag is tönkrement Britney Spears teljesen kikelt magából, amikor paparazzi kedveséről két kompromittáló videofelvételt talált az interneten, ezenkívül Adnan Ghalib mobiltelefonja is számtalan kompromittáló SMS-t tartalmazott – olvasható a Gala.de-n a brit The Sun magazin beszámolójára hivatkozva.

Az énekesnő a Sun beszámolója szerint fogta a méregdrága készüléket, és egyszerűen belehajította a medencébe. „Vége van! Megcsalsz!” – ordította a popsztár, amikor dobásra lendítette a karját.

A lesifotós a videókon kéz a kézben látható egy étteremből kijövet egy idegen nővel. A jobb napokat is látott énekesnő átnézte a férfi telefonját is, és megtalálta a cseppet sem baráti viszonyról árulkodó üzeneteket. Egy közeli ismerős szerint a készülékben „üzenetek ezrei” voltak egy nőtől, és mindegyik „szexuális célzásokat” tartalmazott.

A Gala.de szerint Ghalib megpróbált mindent megmagyarázni, miszerint a másik nő csak egy régi barátja, de a 26 éves Britney meglepően határozottnak bizonyult, és a 300 dolláros telefont nagy kiabálás közepette a medencébe dobta. Az énekesnő a kapcsolatot lezárva szó szerint kirúgta a 35 éves Adnant, aki gyorsan az ajtón kívül találta magát. (NLC, Gala.de)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top