Aktuális

Szulák Andrea ismét kérdez

Hiányzott a beszélgetés és a hírességek bemutatása a dívának. Szulák Andrea új műsorban debütál a Magyar Televízió képernyőjén, Szulák és Más címmel kéthetente rendszeresen találkozhatunk az énekes-színész-műsorvezetővel.

Ismét önálló műsorban láthatjuk Szulák Andreát, méghozzá az MTV képernyőjén. A népszerű énekesnő kéthetente, keddenként beszélget vendégeivel. Egy téma, négy vendég. És zene, zene, zene.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Magyar Televízió tagja lehetek. Az MTV szlogenje: Értéket közvetít. S ez új, előremutató irányt jelent. Ma már nem elég nekem, hogy felismernek, s tudják, ki vagyok. Ennél többet szeretnék. Elszámolással tartozom magamnak s másoknak is. Szeretek beszélgetni, de nem mindegy, mikor, kivel és hogyan. Hallatlanul érdekelnek az emberek, izgatnak az elért eredményeik, kudarcaik, sebeik, győzelmeik. Szeretném a sorsukat megmutatni a nézőknek ismert és elismert személyiségek társaságában.

Nemcsak műsorvezető vagyok, hanem énekesnő és színésznő is. A színpad közelsége megnyugtat, ezért nem véletlen, hogy a beszélgetések közben hol direkt, hol indirekt módon megszakítva a társalgást, egy-egy dallal is kedveskedem majd a vendégeimnek és természetesen a képernyő előtt ülőknek” – mondta Andrea.

Hogy mitől más az MTV új szórakoztató műsora? „Attól például, hogy Szulák Andrea sokrétű, színes, hiteles egyéniség. A zenés, jó hangulatú adásban minden alkalommal egy adott, szinte mindenkit foglalkoztató témáról érdekes, kötetlen, oldott hangvételben, meggyőzően, nyitottan, őszintén, felszabadultan beszélget vendégeivel 50 percben. Azokkal, akik őt és a nézőket egyaránt érdekelhetik, s akiknek az üzenete sokak számára fontos lehet” – mondta Román Péter főszerkesztő.

Meglepetésprodukció és sok zene színesíti majd az adásokat. Olyan ismert emberekkel társalog alkalmanként Szulák Andrea, akikhez valamilyen személyes élmény is köti. Az első adásban Ungár Anikó bűvész, Kupa Mihály politikus, Tóth Frank vízilabdázó és Zsédenyi Adrienn énekesnő a meghívott. Adrienn szülés után az MTV képernyőjén szerepel először, ráadásul élőben együtt is énekel Andival Bolba Tamás kvartettjének kíséretében. A téma pedig: az újrakezdés. (NLC, fotó: MTV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top