Aktuális

Rosszul lett a műsorvezető

Kasuba L. Szilárd még nem járt orvosnál, pedig nehéz heteken van túl. Az egyébként energikus műsorvezető szervezete teljesen legyengült, és még az is lehet, hogy lábon kihordott egy szívrohamot.

Kasuba L. Szilárd túl fiatal ahhoz, hogy a szívével gondok legyenek, mégis erős mellkasi fájdalmakról számolt be nemrég. Még nem járt orvosnál, pedig nehéz heteken van túl. Az egyébként energikus műsorvezető szervezete teljesen legyengült, és még az is lehet, hogy lábon kihordott egy szívrohamot.

– Amikor fiatal az ember, azt hiszi, hogy halhatatlan – én is beleestem ebbe a hibába. Volt egy szalmonellás fertőzésem, fogytam öt kilót. Jobban lettem, de nem volt időm elmenni orvoshoz. Túlságosan pörög most körülöttem az élet, ingázom a főváros és vidék között. Aztán volt egy nagyon kemény hetem, a végén, egy pénteki napon visszaértem Budapestre, még elmentem felköszönteni egy barátomat. Aztán két rendezvényen dolgoztam, nem igazán aludtam – mesélte Szilárd a Reggeli című műsorban.

Az ominózus hét vasárnapján a műsorvezető egy kis pihentető úszásra indult, de rossz vége lett.

– A medencében jött egy görcs. Pihentem, felöltöztem, és leültem egy padra. Ott aztán pokoli három perc következett, rettenetesen izzadni kezdtem, a szívem összevissza vert. Hallottam már arról, hogy fiatalkorban például egy szívrohamot akár lábon is kihordhat az ember.

Szilárd most igyekszik többet pihenni, és a stúdióban azt is megígérte, hogy részt vesz egy teljes kivizsgáláson. Erre ugyanis eddig nem volt ideje. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top