Aktuális

Várja Dubaj Pflum Orsit?

Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak hazánkban, hanem Keleten is közkedvelt. Az énekesnő nem titkolja: nagyon tetszik neki az egzotikus arab világ.

Az exmegasztáros Pflum Orsi külföldön – különösen Dubajban – új dalának és klipjének köszönhetően egyre sikeresebb. A listákon előkelő helyen áll az arab országokban.

Az egyébként angoltanárként tevékenykedő Orsi ezért minél hamarabb szeretne egy nagylemezt, és – mint mondta – számos külföldi koncert is kilátásban van.

– Nem okozott gondot megbarátkozni vele, mert szépnek találom az arab nyelvet – mondta az énekesnő. – Igaz, én egyelőre még nem énekelek arabul, de tervezem, hogy megtanulok néhány dalt. Egy-két szót már elsajátítottam, és rendszeresen foglalkozom a nyelvvel.

A művésznő elárulta, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Két táj, két szív című slágerben azért nem énekel arabul, mert nem tudná akcentus nélkül elénekelni a sorait.

– Valószínű, hogy soha nem fogok kizárólag arabul dalolni, de lassan egy-egy arab sort be-becsempésznék a felvételekbe. Majd megkérek egy arab anyanyelvűt, hogy foglalkozzon a kiejtésemmel.

A fiatal énekesnő az arab kollégájához fűződő viszonyáról és karrierjéről is nyilatkozott nemrég: cáfolni kívánta a nemrégiben felröppent híreket, miszerint szerelmes, és férjhez megy Mostafához. Érdekes, hogy Orsi és Mostafa slágerében az arab szöveg is a szerelemről szól, arról, hogy mindegy, ki hol él a világban, a távolság nem akadály. „Egymásnak énekelünk szerelmes szavakat, mondatokat, kérdéseket, válaszokat, akkor is, ha oly sok kilométer választ el minket a másiktól.”

Orsi nem titkolja, hogy olyannyira tetszik neki az arab kultúra, hogy ha ötös találata lenne a lottón, venne egy lakást Dubajban, és el tudná képzelni, hogy akár ki is költözzön az Egyesült Arab Emirátusokba a hideg téli hónapokra. Egy biztos, a csinos énekesnő a következő tíz év nagy részét Magyarországon szeretné leélni. (NLC, Zene.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top