Aktuális

Sztárcsecsemők sztárnevekkel

Még titok övezi, hogy Jennifer Lopez és Marc Anthony miért választották gyermekeik számára az Emme és a Max nevet. Szerencsére a februárban megszületett ikrek mit sem vesznek észre az őket körülvevő túlzott figyelemből. A szülők bizony nem csak a széltől óvják a csecsemőket.

Bár már február 22-én világra jöttek Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei, csak néhány napja van nevük. A szülők ugyanis vártak egy darabig a névválasztással, hogy meglássák, mely nevek illenek jobban a kicsik személyiségéhez. A döntés Max és Emme lett – a sztárpár sajtósának tájékoztatása szerint.

Mint kiderült, a család nagyon hálás lenne, ha egy darabig békén hagyná őket a média, hogy hozzászokhassanak az új helyzethez, vagyis a család gyarapodásához. Az énekesek menedzsere hozzátette, hogy amint eljön az idő, J.Lo és Marc szívesen lépnek ismét a nyilvánosság elé.

Jennifer Lopez retteg attól, hogy újszülött ikrei elkaphatnak valamilyen betegséget, ezért a vendégeknek fertőtleníteniük kell magukat, mielőtt belépnek a szobába. A megjelent információk szerint a látogatóknak egy speciális fertőtlenítőfolyadékban kell kezet mosniuk, arcukra pedig orvosi maszkot kell húzniuk, csak ezután mehetnek Emme és Max közelébe.

J.Lo és férje, Marc Anthony egyéb óvintézkedéseket is életbe léptetett: a piciket zárt láncú kamerákkal figyeltetik, ezenkívül 24 órás őrszolgálat is ügyel a biztonságukra.

Mint a Nők Lapja Cafe is beszámolt már róla, Emme – 2470 grammos testsúllyal – 15 perccel előbb jött a világra, mint 2720 grammos öccse, Max egy Long Island-i magánklinikán. A 39 éves Lopeznek többszöri próbálkozás után sikerült teherbe esnie, és hatalmas boldogságot érzett az újszülöttek láttán. Az énekesnő férjének, a 38 éves Marc Anthonynak már van három gyermeke. (NLC, Gala.de)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top