nlc.hu
Aktuális
Babát vár a híradós!

Babát vár a híradós!

Hamar lebukott a híradós néhány kollégája előtt. Kumin Viktória augusztusban a karjában tarthatja első kisbabáját. Az RTL Klub híradósa a negyedik hónap környékén jár.

Hamar észrevették a kollégák a híradós állapotát, igaz, Kumin Viktória nem is igyekezett titkolni, hogy gyermeket vár. Az egyik kereskedelmi csatorna hírműsorának vezetője augusztusban a karjában tarthatja első kisbabáját. Az RTL Klub híradósa a negyedik hónap környékén jár.

– Nagyon meglepő, hogy egyáltalán nem voltam rosszul, semmi kellemetlent nem éreztem. Nem küzdöttem hányingerrel, vagy olyasmivel, amivel korábban rémisztgettek a kismamák. Az is előfordult, hogy én néztem őket rémülten, milyen rosszul vannak. Mintha éhesebb lettem volna, mint szoktam, és talán fáradtabb is, de ezt nem tudom megítélni, mert sokszor kelek korán a reggeli híradók miatt. Hogy ilyenkor a kisbaba miatt alszom délután, vagy a hajnali ébredés miatt – ki tudja? – mesélte Viki boldogan a Netbulvár.hu-nak.

Természetesen a családon kívül a kollégák is boldogan fogadták a hírt. A híradós még azelőtt akart szólni nekik, mielőtt a pocakja növekedni kezd. A munkatársak közül mindenki örült a jó hírnek, volt, aki már egy ideje gyanúsnak is találta Viktóriát. De nemcsak örültek a kollégák, hanem gyakran segítettek is: azonnal beugrottak helyettesíteni, ha például orvoshoz kellett mennie.

A kicsi augusztusban érkezik. Ám azt, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e, egyelőre nem tudni.

– Már nagyon kíváncsiak vagyunk. Egyébként mindegy, mert nagyon várjuk. Gondolkoztunk a neveken is, de ezerszer meg fogjuk magunkat gondolni.

Viki úgy tervezi, hogy nyár közepéig dolgozik majd. Addigra az is eldől, hogy kék vagy rózsaszín ruhácskákat kell majd vásárolniuk.

Kotroczó Róbert, az RTL Klub hírigazgatója nem először kapott hasonló hírt az elmúlt hónapokban: – Viki a negyedik a sorban, aki a hírigazgatóság hölgytagjai közül áldott állapotba került. A hírnek mindenki nagyon örült. A kolléganők többsége abban az életkorban van, amikor természetes dolog, hogy gyermeket vállalnak. A szerkesztőségben úgy alakítjuk a napi munkamegosztást, hogy a kismamák el tudjanak menni vizsgálatra, és amikor a gyermekük megszületik, akkor se akadjon meg a munka. (Netbulvár.hu, fotók: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top