Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 11. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 11. számába! Csézy; A sztárok ruhatára - amikor a csillagok mellényúlnak, Nők Lapja Vita a közoktatásról; Beköltöztünk a családok életébe, 100 éves a Nyugat...

Csézy

„Mindig mondom a barátaimnak: azonnal szóljatok, ha változást észleltek rajtam. Kicsit biztosan változom, de nem szeretnék elszállni”
– mondja a mezőkövesdi énekesnő, aki az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli hazánkat. Vadas Zsuzsa interjújából megismerhetik ezt az érzékeny, finom lányt, aki büszke matyó gyökereire.

Egy nagy korszak kezdete

1908-ban, száz éve indult a Nyugat. Nehogy forradalomnak képzeljék az indulást, a korabeli suszterek, drótosok éppen annyit tudtak róla, mint a mai havilapokról, folyóiratokról tud a sarki újságos.

 
A sztárok ruhatára

A mindig csinos hazai csillagok is mellényúlnak néha. Leltároztuk a szépségek legkülönösebb tévedéseit.

Március 15.

Szabadnak, függetlennek érzi magát? Pedig a nemzet egyénekből áll, és ha a háziasszony, orvos, mesterember nincs a helyén, egészében vannak gondok… Utánajártunk, kinek, mit jelent ma a szabadság.

A közoktatásról

Ki a jó tanár? Hol a jó iskola? Van-e jó gyerek? A Nők Lapja vitája a naiv kérdésektől el akar jutni az igazi kérdésekig. És a jó megoldások megmutatásával néhol talán a válaszokig is: hogy legyen értelmesebb, értékesebb az a tizenkét év, amit az iskolában töltünk. A témával kapcsolatos fórumot ITT TALÁLOD!


A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával

Beköltöztünk a családok életébe

Egy kapcsolat próbája, ha szokatlan helyzetbe kerül. Kiderül, milyennek mutat minket a párunk társaságban. Szituációs, élő riportunkban kollégáinkat bedobtuk a mélyvízbe. Arra kértük, költözzenek be a családok életébe, legyenek ők a tanúk, mit mutatnak a másikról az egymást szerető emberek, családok vendéglátás közben, ha a családnál ott is alszik egy idegen. Vagy kiránduljanak velük, egy olyan családdal mondjuk, ahol a feleség a híres! Tudni akarják, hogy készül ajándékozásra egy szerető férj? Oravecz Éva, Koronczay Lilla és Fejős Éva elvegyültek.

 

Továbbá: Ásványok a szépségünkért; Divat: a tunika; Agresszív apróságok, bizonytalan szülők…; Ezotéria; Utitárs és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top