Aktuális

Penélope és Javier nyíltan együtt!

Az Oscar-díj nagy hatással van a színészek életére. Penélope Cruz és Javier Bardem bármennyire is szerették volna minél tovább titokban tartani szerelmüket, a díjátadó utáni fogadás óta már nyíltan felvállalják egymás iránti érzelmeiket.

Bár mindeddig igyekeztek minél kisebb port kavarni maguk körül, a sztárpár az Oscar-díj gálája óta már mindenki előtt boldogan felvállalja kapcsolatukat. A 33 éves színésznő, Penélope Cruz egy Woody Allen-film, a „Vicky Cristina Barcelona” forgatásán ismerkedett meg Javier Bardemmel.

Románcukat mindketten igyekeztek titokban tartani, ám egyre több hír és fotó került a nyilvánosság elé róluk. Penélope Cruz és Javier Bardem az Oscar-díj-átadás utáni fogadáson már kéz a kézben jelentek meg, és együtt is távoztak. Állítólag olyan nagy az összhang közöttük, hogy Penélope és Javier már az eljegyzést is tervezi.

A Blikkben megjelent információk szerint Penélope Cruz úgy gondolja, tökéletes anyuka lesz egyszer. A „Volver” sztárja és kedvese, az Oscar-díjas Javier Bardem már gondolkoztak a családalapításon, de egyelőre még várnak.

– Egy napon szeretnék gyerekeket, de még nem most. Nagyon szeretem a kicsiket, és úgy gondolom, nagyon jó anyuka leszek – nyilatkozta Penélope Cruz.

Egy interjúban a színésznő elmondta azt is, hogy nem hisz a házasságban, viszont hisz a családban, a szerelemben és a gyerekekben. (NLC, Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top