Aktuális

Görög Zita hódít!

Az extopmodell levette a lábáról Csordás Tibit, a Fiesta együttes énekesét. Az énekes nagyon jól érezte magát Görög Zitával a közös munka során. Márciustól a Szexi vagy nem című műsorban láthatjuk zsűrizni Csordás Tibit, Majkát és Görög Zitát.

A finom szépség, Görög Zita, a hazai latin zene koronázatlan királya, Csordás Tibi és a nagyszájú rapper, Majka érdekes hármast alkot, azonban a forgatások során kiderült: remekül kiegészítik egymást. A kereskedelmi tévé közkedvelt show-műsorának második évadja március 3-tól kerül adásba, melyben Csordás Tibi és Majka egy igazi szépséggel vállvetve mustrálja a szereplésre vágyó fiatalokat, őket a műsorvezetői poszton Zola segíti.

A képernyőn ugyanis a szépségverseny indulói sokat megmutatnak magukból, hiszen nemcsak ruhában, de lenge fehérneműben is végigvonulnak a kifutón. A döntnökök királynője Görög Zita, aki remekül ellensúlyozza társai olykor igen kritikus megnyilvánulásait. A srácok megtalálták a közös hangot, és nagy örömmel mustrálják a fürdőruhás hölgyeket, teszik mindezt rendkívül viccesen és jó hangulatban.

„Remek volt velük dolgozni, Zita nemcsak hihetetlenül gyönyörű, de rendkívül okos és intelligens nő, aki bizony időnként felhívta a figyelmünket arra, hogy ne egyoldalúan csak a külső alapján ítéljünk. Bár a tanácsát nem mindig fogadtuk meg maradéktalanul, azt azért elárulom, hogy teljesen levett minket a lábunkról. Majkával és Zolával pedig valóban nagyon egymásra találtunk, remekül szórakoztunk” – mondta Csordás Tibi, akitől megtudtuk: a műsor adásba kerülésekor várhatóan a Fiesta új lemeze is megjelenik. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top