Aktuális

Katie Holmes bohócot csinált magából!

Úgy tűnik, Katie Holmes szakított Victoria Beckhammel, akinek mindeddig szinte mindenben kikérte a tanácsát. A színésznő meglepő fotósorozaton mutatta be új image-ét egy neves divatmagazinban.

Katie Holmes nagy változáson ment keresztül az elmúlt néhány évben. A fiatal színésznő sokáig kitartott (ex?)-barátnője, Victoria Beckham divattanácsai mellett: levágatta hosszú haját, feltűnő, az egyéniségéhez nem nagyon passzoló ruhákat hordott.

Mindannak ellenére, hogy tavaly a futballsztár feleségét, Victoriát választotta a híres divatkiritkus, Mr. Blackwell a világ legrosszabbul öltözött nőjének.

A „Dawson és a haverok” tinisztárja az InStyle magazinban fedte fel új image-ét, egy hosszú interjúban pedig többek közt azt is elmondta, hogy bár nagyon vágyik még egy gyermekre, nem siet vele.

Milyen lett Katie új stílusa? Ha valaki nagyon szexi, extravagáns kollekciót vár, az bizony csalódni fog. A magazin címlapján sikeres menedzserhölgynek öltözött be a színésznő, ám a belső oldalakon inkább kislányos, sőt bohócruhához hasonló öltözékben látható.

Elképzelhető, hogy Katie vágyakozik a Tom előtti, régi, könnyed, ám kedves ruhakollekciójára, vagy saját magát kívánja kifigurázni, mert a gyerekesen egyszerű ruha cseppet sem hasonlít egy kisgyermekes édesanya, egy üzletasszony vagy egy sztár öltözékéhez. Katie a keserédes francia bohóc, Pierrot öltözékére emlékeztető ruhában pózol, a Daily Mail internetes oldala szerint remélhetőleg nem a jelenlegi, aranykalitkában zajló életére célozva.

Az interjúban Katie ismét kitért a férjével való kapcsolatára, elmondta, hogy Tom Cruise-zal – a híresztelésekkel ellentétben – nagyon jó a kapcsolata, a legjobb barátok, és mindig mindent meg tudnak egymással beszélni. Annak ellenére, hogy Tom olykor 48 órát dolgozik egyhuzamban, ha hazamegy, és Katie megkéri valamire, minden morgolódás nélkül részt vesz a családi életben. (NLC, fotók: Dailymail.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top