Aktuális

Segíts foltmentesen!

Most nem nehéz jónak lenni! Add le megunt ruháidat a Foltmentes adomány gyűjtőpontokon, és máris segítettél!

Tavasszal, amikor a téli holmik helyébe a tavasziakat bányásszuk elő, gyakran találjuk szembe magunkat azzal a problémával, hogy megszaporodott ruhatárunk már nem fér el a szekrényünkben. Több megoldás is szóba jöhet ilyenkor:

1. Nagyobb szekrény vásárlása (ez esetleg nagyobb lakás vásárlásának szükségességét is maga után vonja).

2. Megkaparintunk még egy polcot a férjünktől, élettársunktól. Ez a megoldás azonban csak néhány hónap haladékot jelent, és veszélyeztetheti a családi békét is.

3. Csatlakozunk a Foltmentes adomány jótékonysági kampányhoz, és nemcsak felesleges ruhadarabjainktól szabadulunk meg, de közben segítünk a rászorulókon is.
Mi ez utóbbit javasoljuk! Hozd el régi ruháidat, és mi foltmentesen adjuk tovább!

Egy nők körében elterjedt nézet szerint a legtöbb olyan ruhadarabot, amelyet egy szezonon belül több hónapja nem vettünk fel, már sosem fogjuk.

A Vanish és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös segítő akciója, a Foltmentes adomány kampány jóvoltából márciusban könnyen megszabadulhatsz minden olyan ruhadarabodtól, amelyet már évek óta rakosgatsz, de hordani már nem fogod.

A Foltmentes adomány kampány márciusban veszi kezdetét. Ebben a hónapban egy-egy héten át, egész nap leadhatod ruháidat négy forgalmas budapesti csomóponton és hat vidéki nagyváros frekventált helyszínein. Ezenkívül július végéig számos hiper- és szupermarketben is lehetőséged nyílik majd, hogy ruhaadományaidat leadd.

A Foltmentes adomány gyűjtőpontok listáját és a pontos időpontokat megtalálod a www.vanish.hu weboldalon.

Az összegyűlt adományok a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hajléktalanokat foglalkoztató mosodájába kerülnek, ahol az összegyűlt ruhákat Vanish termékeket is felhasználva tisztítják ki. A Máltaiak országos intézményhálózatukon keresztül juttatják el az adományokat a rászorulókhoz.

Köszönjük, hogy Te is részt veszel a kampányban, és segítesz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top