Aktuális

Döbbenetes válóper!

Botrányosan ért véget Anglia egyik legnagyobb figyelmet keltő válópere: a hónapok óta tartó huzavona végén udvarias jogi nyelvezetbe burkolva hazugnak nevezték Heather Millst, aki az ítélethozatal után egy pohár vízzel nyakon öntötte volt férje ügyvédjét. Sir Paul McCartney és Heather Mills immár hivatalosan is különváltak.

Hosszan tartó eljárás után az ex-Beatles-tag megegyezett exnejével, mindkét fél megelégedésére. Igaz, a korábban követelt összegnél jóval kevesebbet, összesen 24,3 millió fontot (8,7 milliárd forintot) kap Sir Paul McCartney immár volt felesége, Heather Mills a londoni felsőbíróság hétfőn megszületett válási végzése alapján.

Az asszonyt – elmondása szerint – elsősorban közös gyermekük jóléte vezérelte, amikor nem elégedett meg a felajánlott 15,8 millióval – olvasható a Daily Mail internetes oldalán. Bár az exfeleségnek kellett többet engednie eredeti elképzeléséből, Heather Mills a per végeztével elégedetten nyilatkozott, és úgy vélte, ez az összeg elég lesz arra, hogy biztosítsa a saját és gyermeke jövőjét.

Az egykori álompár válópere hónapok óta friss információkkal látta el a zenész rajongóit és az érdeklődőket, a 2006 óta külön élő házaspárnak azonban végre sikerült megegyeznie a válásról. A volt modell nem kevesebb mint 125 millió fontot követelt a zenésztől, aki azonban a négy évig tartó házasságért legfeljebb 15,8 millió fontot fizetett volna.

A botrányoktól sem mentes házasság botrányosan is ért véget. Paul McCartney védője, a mindig makulátlan kinézetű Fiona Shackleton – aki annak idején Károly trónörököst is képviselte a Diana hercegnővel vívott válási csatában – az eljárást lezáró hétfői tárgyalási nap után meglehetősen csapzottan lépett ki a felsőbíróság épületéből, és ennek akkor még senki nem tudta az okát.

A brit bulvársajtó szerint Heather – aki magát képviselte a tárgyaláson – a végzés kihirdetése után egy pohár vízzel egyszerűen nyakon öntötte volt férje ügyvédjét.

Paul McCartney ugyanakkor nem kívánta kommentálni a megállapodást: köszönetet mondott a bírónak, majd kisétált a bíróság épületéből. Heather Mills ellenben indulatos nyilatkozatokat adott a várakozó újságíróknak. (NLC, fotók: Dailymail.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top