Aktuális

Hetven év múlva: novellapályázat

Milyen lesz a világ hetven év múlva? Erre a kérdésre felelhetnek a novellaíró pályázat versenyzői.

A korábbi hagyományt felélesztve idén is novellapályázatot indít a HP Magyarország, ehhez kapcsolódva pedig újraindítja a www.hpebook.hu címen elérhető elektronikus könyv letöltő oldalát.
Milyen lesz a világ hetven év múlva? Erre a kérdésre felelhetnek az idén hetvenéves HP idei novellaíró pályázatának versenyzői.

A március 3-án induló verseny nyílt, tehát március 31. éjfélig bárki jelentkezhet legfeljebb öt oldal (6000 leütés) terjedelmű írással. A műveket a HP a novella@my.hu címre várja.

A legszínvonalasabb pályázati anyagok felkerülnek a HP eBook elektronikus könyv letöltő honlapra is, ahol április 7–27. között a látogatók is szavazhatnak a nekik legjobban tetsző írásokra.

Az egyik nyertest a Cserna-Szabó András író vezette zsűri, a másikat pedig közönségszavazással a honlap látogatói választhatják ki. A fődíj egy-egy HP iPAQ 214 kéziszámítógép, mely nagy képernyőjének köszönhetően ideális elektronikus könyv olvasásra. Az ünnepélyes díjátadót a HP április végén tartja.

A verseny időtartama alatt a HP hetente egy-egy ismert kortárs író művét is ingyenesen elérhetővé teszi a HP eBook honlapon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top