Aktuális

Véget ér a Vészhelyzet?

Talán igaz a mondás, hogy a jóból is megárt a sok. Elképzelhető, hogy a tizennégy éve látható kórházsorozat, a Vészhelyzet az utolsó évadját kezdi meg az idén. Itt az ideje, hogy az NBC régóta tartó orvosi drámáját befejezzék ebben a szezonban? John Wells producer azt mondta, ez még nem végleges döntés.

A Vészhelyzet 1994-ben debütált. A sorozat egy képzeletbeli közkórházban játszódik, ahol orvosok és gyakornokaik összekuszálódott, körülményes és izgalmakkal teli életét ismerhetjük meg.

Az évek során számos Emmy- és Grammy-díjat nyert tévédrámában több közismert, az évek során sztárrá vált színésszel találkozhatunk, mint például George Clooney, Noah Wyle, Julianna Margulies, Anthony Edwards és Maura Tierney.

Amikor a sorozat a csúcson volt, több mint 30 millió nézőt vonzott a képernyők elé, ám a nézettség hanyatlani kezdett az utóbbi években. Az utolsó évadra már csak 11,5 millióan voltak kíváncsiak.

A látvány nagyon drága, a minőség pedig nem hoz annyit, hogy fedezze a költségeket. A Vészhelyzet egy epizódja körülbelül 5 millió dollárba kerül – hozzávetőleg kétszer annyiba, mint egy hasonló témájú dráma.

A 300. epizód alkalmából hatalmas partit tartottak, ahol Wells, a producer azt mondta, hogy beszél az NBC főnökével a sorozatról. Aggódnak a forgatókönyvírók sztrájkja miatt, mert sok időt elvesztettek a munkabeszüntetés miatt, a kreatív stábnak jóval kevesebb ideje maradt arra, hogy kiszolgálják a rajongók igényeit. Emiatt mindössze 13 epizód készült el a megrendelt 22-ből. A történetben megoldatlan cselekmények maradtak hátra.

Az már nyilvánosságra került, hogy Goran Višnjic (dr. Luka Kovac) és Mekhi Phifer (dr. Gregory Pratt) valószínűleg távoznak a sorozatból, míg Maura Tierney (dr. Abby Lockhart) folytatja. A producer nagyon bízik a rengeteg díjat elnyerő sorozat folytatásában, és nagyon reméli, hogy meg tudnak állapodni az NBC-vel. (Netbulvar.hu, fotók: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top