Aktuális

Tóth Gabi reszketve indult útnak

Kalandosan indult Zimány Linda, Mark, Tóth Gabi és Anti Fitness Tomi 30 órás repülőútja Ausztráliába. Gabi életében először ült utasszállító repülőre, Lindának és a többieknek a túlsúlyos poggyászaik miatt voltak problémáik...

A VIVA népszerű reality show-jának szereplői a távoli Ausztráliába utaztak, hogy együtt töltsenek három élménydús hetet. „A stáb” című műsor szereplői – Tóth Gabi, Anti Fitness Tomi, valamint a szerelmespár, Mark és Zimány Linda – hétfőn szálltak fel a repülőre.

Tóth Gabi egy kicsit tartott a 30 órás repülőúttól, hiszen nagyobb gépen még nem utazott korábban.
– Nagyon izgulok, hiszen ez az első nagyobb utazásom. Örültem, de egyben óriási félelem is volt bennem az utazás miatt, ezért felkerestem a természetgyógyászomat, hogy legyőzzem a félelmemet. Ez szerintem tökéletesen sikerült. Most már csak az ausztráliai kalandokat kell túlélnünk… – nyilatkozta Gabi megszeppenve a reptéri várakozás alatt.

Linda és Mark óriási bőröndökkel érkeztek a repülőtérre, és már alig várták, hogy túl legyenek a kegyetlenül hosszú utazáson, és megérkezzenek a kenguruk országába.

– Annak különösen örülök, hogy nyári ruhákat kell vinni, mert így többet lehet pakolni. Rengeteget utazom, és mint általában, most is túlsúlyos a bőröndöm – mesélte nevetve Linda, aki azt is elmondta nekünk, hogy bár rutinos utazó, a legmesszebb Amerikában volt. Ausztrália számára is óriási élmény lesz.

Az utazás ötlete egyébként Tomitól származik, akinek a barátai élnek kint. Tomi addig győzködte Markot, míg ő is rábólintott az utazásra. Linda sem vacillált sokat, s ha már ők hárman útra kelnek, akkor Gabit is bevonták a kalandba. Önállóan intézték az utazással járó ügyeket, s mire mindennel végeztek, már csak a menedzsereiket kellett meggyőzniük. Mark és Tomi esetében ez nem volt könnyű, ám újabb ötlet vetődött fel: ha már úgyis együtt vannak a fiatalok, akkor miért ne készülhetne Ausztráliában „A stáb” második része. A VIVA támogatta az ötletet, így a „csavargást” felügyelettel, a kamerák kereszttüzében folytathatják a zenészek.

– Egyedül nem vágtam volna bele, de Markékkal biztosan kellemesen telnek majd a napok. Azt sajnálom csak, hogy az Anti Fitness Club másik három tagja nem tarthatott velünk. Dolgoznak a srácok az első albumunkon, és a sulitól sem kaptak engedélyt – árulta el Tomi.

– Régi vágyam, hogy eljussak Ausztráliába, ezért sem gondolkodtam sokat Tomi ötletén. Eddig mindig egyedül vagy haverokkal utazgattam, ez lesz az első alkalom, hogy a szerelmemmel is megoszthatom ezeket az élményeket – kontrázott rá Mark.

Tóth Gabi, Zimány Lida, Mark és Anti Fitness Tomi a reality show vége után is összetartanak, hiszen nemcsak barátságok szövődtek, hanem Mark és Linda között szerelem is. Nem csoda, hogy örömmel fogadták: lesz folytatása a valóságshow-nak, amelyet hamarosan láthattok majd a VIVA-n. Addig is figyeljétek az Interaktívot minden hétköznap a zenecsatornán, hiszen a tinisztárok gyakran bejelentkeznek majd Ausztráliából, hogy megosszák veletek élményeiket. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top