Aktuális

Britney bizonyítani akar!

Britney vissza kívánja szerezni rajongóit, és igyekszik mindent megtenni ezért. Új lemezével és fellépéseivel leszerepelt a popdíva, ezért új szakmában kívánja kipróbálni magát. Az elmúlt évek hányattatásai miatt Britney Spears leszedette gyógyító tetoválását is, hátha jobbra fordul majd a sorsa.

Britney Spears szerepet kapott a népszerű „How I Met Your Mother” („Hogyan ismertem meg anyádat”) című CBS-vígjáték egyik epizódjában. A bukott popdíva március 24-én lesz majd látható a képernyőn az Egyesült Államokban – közölték a műsort vetítő CBS tévéállomás illetékesei.

A 26 éves popsztár egy orvos recepciósát játssza majd: az Abby nevű karaktert a főszereplő, Ted igézi meg. A heti komédiasorozat kitalálója, Craig Thomas a US című hetilapnak elmondta: Britney már egy olvasópróbán is részt vett, és jövő héten veszik fel a jeleneteit. A hírek szerint Spears képviselői keresték meg a CBS-t, mert az énekesnő egy kis szerepet akart eljátszani egy vicces sorozatban.
Britney szerepelt már egy mozifilmben: az „Álmok útján” hatalmas bukás volt 2006-ban. Az énekesnő eddig egyszer, 2006-ban szerepelt tévésorozatban, a „Will és Grace” egyik részében.

Britney eltávolíttatta nyakáról „gyógyító” tetoválását. Ez lenne Britney utolsó segélykérése? A gondokkal küzdő szőkeség 2000 dollárt költött arra, hogy a héber gyógytetoválást lézerrel eltávolíttassa tarkójáról. Britney 2004-ben csináltatta a tetoválását, miután sok időt töltött a kabbalahívő Madonna társaságában.

Szakértők szerint a négy évvel korábban a tarkójára tetovált betűk kombinációja felébreszti a gyógyító erőket. Azonban az elmúlt években Britney karrierje és magánélete 180 fokos fordulatot vett, de sajnos negatív irányba. Úgy tűnik, Britney minden követ megmozgat, hogy végre rendbe jöjjön az élete. (NLC, Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top