Aktuális

Kefir a tűzzel játszik!

Újra összeállt a V-tech! Kefir és Szamóca azt állítja, hogy régebbi vitájuk csak nézeteltérés volt. Mindeközben Kefir hetek óta a tűzzel játszik – legalábbis a "Játszom a tűzzel" című új dala erre utal.

A V-tech popduó egyik tagja, Kefir a Napi Ásznak elmondta, hogy a konfliktus kirobbanása idején sokat volt külföldön, így Szamóca (Bukovszky József) nem tudta őt elérni, félreinformálták, és ebből alakult ki egy kisebb félreértés.
A V-tech szombaton lép fel Miskolcon, a pároson kívül Charlie, Mark, Lola és Gáspár Laci is szerepel a Városi Sportcsarnokban.

Kefir körül amúgy is forr a levegő, és úgy tűnik, komolyra fordult a játék: a legutóbbi VIVA Chart Show összesített listáján már a 4. helyen szerepelt az aktuális Kefir-dalhoz készült videoklip. Ez alapján bátran állíthatjuk, hogy ő a legnépszerűbb hazai előadó jelenleg a VIVA-n, ugyanis kizárólag nemzetközi sztárok tudták megelőzni az énekest.

Kefir még az elmúlt év végén megjelent ünnepi dala után tehát van folytatás, mégpedig nem is akármilyen, hisz a „Játszom a tűzzel” nem véletlenül lett „Az élet megy tovább” című debütáló szólóalbumának legújabb kislemeze. Mint mindig, Kefir ezúttal is hallgatott rajongóira, s a jól bevált módszert ezúttal online alkalmazta: a saját weboldalán hónapokig tartó szavazás eredményét figyelembe véve hozta meg a megalapozott döntést, így a „Játszom a tűzzel” című dalból készült a soron következő videoklip.

Az eredmények önmagukért beszélnek, s Kefir rajongói ezúttal sem tévedtek. Az énekes élete pedig – lemezének címéhez hasonlóan – megy tovább, így már várjuk tőle az újabb sikeres dalokat… (NLC, Napi Ász)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top