Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 12. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 12. számába! Máté Kriszta; Folytatódik Az öröm a tiéd :-) pályázat és a Nők Lapja-vita a közoktatásról; tíz év után újra összegyűlnek a legnépszerűbb tévések a Nők Lapjában...

Máté Kriszta
Tíz éve a TV2 hírműsorában. Mintha semmit sem fogott volna rajta az idő. Pedig történt közben egy és más: férjhez ment, és szült két babát is.

 

Moziba hív a Nők Lapja!
Édes-bús, olykor nevettető filmre, a Bakancslistára invitáljuk olvasóinkat, amelyben két zseniális színész, Jack Nicholson és Morgan Freeman varázsol el bennünket.

 

Csináld magad!
A hét végén már húsvét van. Néhány könnyen elkészíthető lakásdíszt mutatunk be nektek.

 

Nosztalgia
Vadas Zsuzsa kolléganőnk babazsúrra ment a Babaházba, ahol mindenféle babával találkozott.

 

Tovább tanul a közoktatás 2. – Nők Lapja-vita
Három iskolában jártunk, tapasztalatokat szereztünk, hogyan tanulnak a kicsik. Szólj hozzá a vitához a hozzá kapcsolódó fórumon!

 

A heti szerkesztő, Lazarovits Szilvia ajánlásával

Éppen 10 éve történt
Saját évfordulót ülünk, tíz éve jelent meg a Nők Lapjában az a tabló, amelyre összehozták az akkor indult kereskedelmi, valamint a közszolgálati tévéseket. Érdemes alaposan megfigyelni a képet, hiszen azóta is szinte mindenkit láthatunk a képernyőn. Néhányan ugyan csatornát váltottak, de az sem ritka, hogy maradtak ott, ahol tíz éve elkezdték pályafutásukat. Van, aki újra felépítette magát, van, aki szinte nem is változott. És egy ember gondolta úgy, hogy nem ragaszkodik a tévés szerepléshez. Akkoriban sikerült őket egyszerre megszólaltatni, most már három hetet töltünk el velük. Érdekes lesz, ígérem…

Továbbá: Szépség; Divat; Horoszkóp; Útitárs: Triglav három szeme; Schubert Éva-interjú; Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top