Aktuális

Világsztárok Zamárdiban

Az idei Balaton Soundra jön Fatboy Slim, David Guetta, LTJ Bukem & Mc Conrad és a Massive Attack is. Tavaly hatalmas sikerrel debütált s adott új értelmet a "balatoni nyár" fogalmának a Balaton Sound.

A négynapos rendezvény idén július 10-én nyitja meg kapuit a Balaton-part legszebb partszakaszán, Zamárdi szabadstrandján. A minőségi szolgáltatásokat ígérő esemény számos színpadán fellépő világsztárok közül egyelőre 13 nevet hoztak nyilvánosságra a szervezők.

Elsőként lép a hazai közönség elé Fatboy Slim, itt lesz többek között a Massive Attack, és a világ első számú DJ-je, Armin Van Buurmen és David Guetta is.
Mindazok, akik tavaly már „belekóstoltak” a Balaton Sound sajátos ízébe, tudják, milyen páratlan hangulatra számíthatnak az idei nyáron is. A fesztiválok között kimagaslóan nívós szolgáltatásokat a szervezők az idén tovább fejlesztik: igényes éttermek, koktélbárok, kulturált mellékhelyiségek és erre az alkalomra épített utak várják majd a vendégeket. Tovább bővül az egyedi kialakítású programhelyszínek sora is, a színpadokon pedig kuriózumnak számító szupersztárok köszöntik a fesztiválozókat az elektronikus zenei műfajoktól a világzenén át a dzsesszig.

A vízparti helyszínek – a nap 24 órájában – számos programmal kedveskednek a fesztivál vendégeinek. A 2007-es, betegség miatt elmaradt fellépést az idén pótolja a Café del Mar rezidense, José Padilla, aki tavaly személyesen hívta fel a szervezőket, és tett ígéretet az idei visszatérésre.

Élő produkcióval érkezik Németországból a világhírű electro house duó, a Booka Shade és a legjelentősebb fesztiválok aktuális sztárja, M.A.N.D.Y., míg a drum and bass rajongókat többek között LTJ Bukem & Mc Conrad, valamint DJ Hype és Daddy Earl táncoltatja meg a Balaton partján.

Ellátogat hozzánk a német reggae-front legsikeresebb előadója, Gentleman, a kubai hiphopbanda, az Orishas, a svéd Koop és a Thievery Corporation holdudvarából ismertté vált Federico Aubele is. (NLC, fotók: Sziget.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top