Aktuális

Dukai Regina igazi konyhatündér?

A fiatal énekesnő megmutatta vendégeinek, hogy tűsarkú cipőben is kiválóan lehet főzni. A "Hal a tortán" e heti második versenyzője, a hajszínét gyakran változtató modell-énekesnő hatalmas meglepetést okozott vetélytársainak.

Dukai Regina nem csak csinos és bájos: remekül énekel, és még főzni is tud. Nem is akárhogy! Bár a tűsarkak királynői nem éppen a szakácstudományukról híresek – mint ahogy ezt Hargitai Bea és Erdőhegyi Brigitta is bebizonyította –, Regina azonban kivétel.

Érdemes megemlíteni, hogy az énekesnőnek mind a bevásárlás, mind a terítés problémamentesen sikerült. Ami – valljuk be – első hallásra meglepő, hiszen a korábbi adások egyikében Hargitai Beának még a bevásárlás is nehézséget okozott, Erdőhegyi Brigitta pedig a tepsi fogalmával sem volt teljesen tisztában.

Regina azonban nemcsak a terítésben jeleskedett, hanem a finomságok is ízletesek voltak, amelyek az asztalra kerültek.

A TV2 vendégjáró valóságshow-jában a hét második menüje kukoricaleves, kolbászos-zöldséges rakott krumpli és meggyes rétes. A siker kulcsa talán, hogy Regina a kedvenc ételeit varázsolta a vendégek elé. Érdemes követni a példáját, hiszen a jól bevált dolgokban kevésbé lehet csalódni.

Regina elárulta, hogy remekül érezte magát, bár a francia ételeket egyáltalán nem kedvelő francia rádiósnak, Cookynak még ő sem tudott a kedvében járni, Ganxsta Zoleeval azonban teljesen megváltozott eddigi viszonya.

„Határozott kérésem volt, hogy ne kerüljek egy csapatba Ganxsta Zoleeval, mert kifejezetten tartottam tőle. Végül persze a szerkesztők direkt összeválogattak minket, Zolee azonban életem egyik legkellemesebb csalódását okozta. Nagyon megkedveltem őt” – mesélte az énekesnő. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top