Aktuális

Gáspár Laci új szerepben

Élete első musicalszerepére készül Gáspár Laci. A 28 éves megasztár az egyik főszerepet kapta a Madách Színház "József és a színes, szélesvásznú álomkabát" című darabjában.

A „Megasztár” tehetségkutató show-műsor első szériájának férfi nyertese lesz az egyik főszereplője a „József és a színes, szélesvásznú álomkabát” című darabnak a Madách Színházban. A Blikk szerint Gáspár Laci alig egy hét múlva kezdi próbálni a Fáraó szerepét, amelyet korábban olyan énekesek is alakítottak, mint Vikidál Gyula és Komár László.

Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgatója a Blikknek elmondta: „A fiatal Andrew Lloyd Webber játékos szemtelensége, hogy a Fáraó szerepe a Józsefben egy rockkirály, akit a zeneszerző a hatvanas évek rockzenéje segítségével szólaltat meg.” A direktor hozzátette, hogy egy olyan embert kerestek, akinek nagyszerű hangja és előadói megjelenése van – szerinte pedig Laci ilyen ember.

Gáspár Laci bevallotta: nagyon izgul, hiszen színházi tapasztalatai még nincsenek, ugyanakkor hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy rá esett a választás. Az énekes szerint ez egy új lehetőség, esetleg egy új karrier kezdete. A darabot május 30-án mutatja be a Madách Színház, és az évad végéig egy hónapon keresztül mindennap játsszák.

Az énekes és neje nemrég elismerte, hogy bár a kislányuk születése nagy boldogságot hozott az életükbe, a munkával teli hétköznapok a megélhetésért egyre kilátástalanabb helyzetbe sodorták a szerelmüket, és a sok külön töltött idő a kapcsolatuk rovására ment. (Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top