Aktuális

Megdöbbentő: Madonna tényleg válni készül?

A sztárpár eddig következetesen tagadta a megromlott házasságukról szóló híreket, ugyanakkor egyre több jel utal arra, hogy lehet valami a pletykákban. Ám Madonna szóvivője szerint "Mr. és Mrs. Ritchie továbbra is boldog házasságban él".

A 49 éves popkirálynő, Madonna az utóbbi időben több rendezvényen férje, Guy Ritchie nélkül jelent meg, a legfrissebb hírek szerint pedig hamarosan New Yorkba költözik gyerekeivel. Madonnát a múlt héten „iktatták be” a rock halhatatlanjai közé, filmrendező hitvese azonban erre az alkalomra sem kísérte el őt. A házaspár a hírek szerint január óta gyakorlatilag külön él, Madonna még szórakozni is mással jár.

A News of the World idéz egy bennfentest, aki úgy tudja: Madonna és Ritchie megegyezett, hogy még legalább másfél évig nem jelentik be a szakítást. Az informátor azt is tudni véli, hogy a nemrég vásárolt londoni kocsmát a 39 éves férj már saját pénzén vette.

A rossz hírek terjedésére reagált a popdíva szóvivője: „Mr. és Mrs. Ritchie továbbra is boldog házasságban él” – közölte Liz Rosenberg, visszautasítva ezzel azokat a pletykákat, amelyek szerint az énekesnő és a filmrendező kapcsolata zátonyra futott.

A szóvivő szerint a mostanában előforduló több különlét oka az, hogy az énekesnő hamarosan megjelenő új albumát népszerűsíti az Egyesült Államokban, míg férjét egy forgatás köti jelenleg Angliához. Rosenberg elmondása szerint a házaspár immáron újra együtt van Londonban. „Minden csodálatos a Ritchie-házban” – tette hozzá.

Madonna és Guy Ritchie nyolc éve házasodott össze. A sztárpár három gyereket nevelt: a 11 éves Lourdest, a 7 esztendős Roccót, valamint a Malawiból adoptált 2 éves David Bandát. (Hirado.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top