Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 13. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 13. számába! Pálffy István és Stahl Judit; exkluzív interjú Julia Robertsszel, pró és kontra a vegetáriánus életmódról; folytatódik Az öröm a tiéd pályázat; megújul a "Beszéljünk a szexről" rovat; A meddőségről…

Pálffy István és Stahl Judit
Együtt híradóztak, most együtt adnak ki könyvet – a magyar kereskedelmi tévé első évtizedének két meghatározó egyénisége példát mutat abból is, hogyan kell változtatni az életünkön.

 

Beszéljünk a szexről…
…dr. Gerevich Józseffel, akit az új rovatát bevezető interjúban arról faggat Oravecz Éva, hogy mennyit kellene beszélnünk róla, és mennyit kellene művelnünk… Eláruljuk, többet!

 

Exkluzív sztárinterjú!
Julia Roberts
A filmsztár elárulja Návai Anikónak, hogy nem tudja pontosan, mit jelent ez a szó: ikon. Hát mi tudjuk: például őt.

 

Nők Lapja-vita a közoktatásról 3.
Megérkeztek az első hozzászólások, vitatkozzunk, haladjunk!

 

Vegetáriánusok
Ma már nem tartjuk őket csodabogaraknak és fancsali diétázóknak, de nézzük, mi szól a növényi koszt mellett és ellene.

 

A főszerkesztő, Molnár Gabriella ajánlásával

• A fogamzás titkai

Nagyon akarják, mégsem sikerül; nem is gondolnak vele, és mégis megfogan a baba – ez a két véglet jellemzi az ifjú nők legnagyobb dilemmáját. Fejős Éva annak járt utána, hogy testileg-lelkileg mikor vagyunk készen a befogadásra, és mit segíthet ebben az orvostudomány vagy az alternatív módszerek. És mit árthat a kuruzslás. Véleményem szerint van még egy – nem is olyan apró – akadály. Ha nem „nők a nők, szelídek, kedvesek”, ahogy József Attila megfogalmazta, hanem teljesítőgépek. Lányok, egy kis lágyság nem árthat!

 

Továbbá: Szépség; Divat; Horoszkóp; Útitárs; Társkereső és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top