Aktuális

Amynek már a bőre is tönkrement

A botrányairól elhíresült többszörös Grammy-díjas énekesnő akkor is feltűnést kelt, ha épp nem csinál semmit. Mostanában több olyan fotó jelent meg Amy Winehouse-ról, amelyeken az arca és a karja tele volt sérülésekkel, amelyeket a smink is alig tudott leplezni.

Hiába óriási tehetség, Amy Winehouse többnyire a drog- és alkoholproblémái miatt kerül az újságok címlapjára. Az énekesnő küzd fertőző betegségével, amely egy hólyagos, kérges bőrbetegség, hasonló a herpeszhez, fájdalommal jár, s legegyszerűbb módja az antibiotikumos kezelés.

A brit Daily Mail című lap szerint Amy 70 százalékban Staphylococcus, 30 százalékban Streptococcus nevű baktériumok által okozott impetigótól, azaz ótvartól szenved. A menedzsere szerint folyamatos kezelés alatt áll, bár ez a képeken látottak alapján még nem járt sok sikerrel. Amy pörsenéses arca nem akar rendbe jönni, még mindig borzalmasan fest.

Az énekesnő évek óta drogfüggő, a karja tele van a saját maga által okozott vágások hegeivel, többször piszkos, elhanyagolt öltözékben jelenik meg rendezvényeken, és a barátai szerint is igen keveset ad a higiéniára, ezért nem csoda, hogy megbetegedett.

– Nagyon egészségtelen életet él. A bőre teljesen tönkrement, ráadásul újra késsel  vagdossa magát. Tiszta seb a karja – mesélte az énekesnő egyik ismerőse. (NLC, Daily Mail, fotók: Dailymail.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top