Aktuális

Szinetár Dóra boldog kismama

Szinetár Dóra nemrég adott életet kislányának, Bereczki Zorának. A kicsi egészséges, és az anyuka is remekül érzi magát. A színésznő úgy gondolja, Zora érkezése teljessé tette a családot.

Szinetár Dórának anyaságból áll mostanában az egész világ. A színésznő nemrég adott életet kislányának, Zorának, és azóta minden idejét vele tölti. Az édesapa, Bereczki Zoltán is nagyon boldog. Neki különösen nagy esemény ez, hiszen a csöppség az első gyermeke. A musicalszínésznő a Reggeli című magazinműsorban elmesélte, hogyan választottak nevet a babának.

– Lapozgattuk az utónévkönyvet, és „szembejött”. Utána jöttünk rá, hogy ha összerakjuk a nevünket, akkor a Dórából és a Zoltánból is kijön.

A színésznő már rutinos anyukának számít, hiszen van egy 11 éves fia is.

– Amikor először szültem, akkor még nagyon fiatal voltam. Lazábban kezeltem a dolgokat, fel sem merült bennem, hogy bármi gond lehet. Most többet gondolkodtam a várandósság alatt, és más érzés volt, mikor a kezemben tartottam a kislányomat. Amikor először mondtam ki, hogy „gyermekeim”, az fantasztikus érzés volt!

A kis Zora elvarázsolta az egész családot. Dóra 11 éves kisfiával már hárman is egy családot alkottak, de így még kerekebb a világ. Marci nagyon várta már a hugi érkezését, és a szülőkkel együtt készült a feladatra, sokat segít a baba körül.

– Mondta, hogy majd pelenkázni fogja, és a kádat is kimossa fürdés után. Olyan szerelemmel néz a húgára, ami nekem fantasztikus érzés!

A színésznő, igaz, még nem tért vissza a színházba, de azért dolgozik. Férjével közös lemezüket készítik, és Dóra egy naplót is írt a babavárás alatt, amely most jelent meg. (Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top