Aktuális

A legszexibb vetkőző színésznő újra megmutatja!

A tavaly a legszexibben vetkőző színésznőnek megválasztott Jamie Lee Curtis elsősorban a természetességével hódít. Az ötvenéves színésznő ismét megmutatja bájait, méghozzá egy nyugdíjasoknak szóló magazinban.

Méltán lehet büszke magára a magyar származású Tony Curtis lánya, az apját is túlszárnyaló színésznő ötvenévesen mutatja meg bájait egy magazinban – olvasható a Daily Mail internetes oldalán. A többszörös Golden Globe-díjas Jamie Lee Curtis nem akármilyen formáját választotta a bátor megjelenésnek: egy nyugdíjasoknak szóló magazin májusi számában pózol majd félmeztelenül.

A dolog külön érdekessége, hogy Jamie Lee nem szeretné, hogy sminkeljék, és azt sem hagyja, hogy retusálják a róla készült fotókat. A célja ugyanis az, hogy bebizonyítsa, az ötven feletti nők is lehetnek szépek, a korral nem kell feltétlenül megcsúnyulni.

A színésznő novemberben lesz ötvenéves, 2007-ben megválasztották minden idők legjobban vetkőző sztárjának, és négy évvel ezelőtt melltartóban és sortban szerepelt egy magazinban, azzal a kikötéssel, hogy nem retusálnak semmit sem a képein, még sminket sem használt.

Jamie és családja egyébként ellene van a mesterséges szépségnek: a természetességben hisznek, sem ő, sem a gyerekei nem festik a hajukat, a természetes szépség hívei. (NLC, Daily Mail, fotók: Dailymail.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top