Aktuális

Nők Lapja Cafe Klub Somával – március

Indul a Nők Lapja Cafe Klub Somával! Minden hónap utolsó szerdáján érdekes vendégekkel, jó zenékkel és áramló energiával! Várunk Téged is!

Köszönjük a sok levelet, amelyet Somának írtatok! Sokan kérdezitek, mikor és hogyan találkozhatnátok vele személyesen. Itt az alkalom!
Találkozzunk március 26-án 18:00 órától a Casa de la Músicában!
Indul a Nők Lapja Cafe Klub, a mi helyünk a jó találkozásokra, beszélgetésekre, zenére, örömre!

Az első találkozó időpontja március 26., a helyszín pedig a gyönyörű Casa de la Música (VIII. ker., Vas u. 16., a Bródy Sándor u. sarkán, közel a Magyar Rádióhoz és a Kálvin térhez).

Soma vendégeket is hívott! Tokaji Zsolt íróval, dr. C. Molnár Emma pszichológussal és Szatmári Nóra asztrológussal beszélget majd a párkapcsolati modellekről, és arról is, miért hoz az élet mindig mást, mint amit elterveztünk.

A beszélgetés után Soma fellép a Libidó zenekarral, utána pedig egy DJ szórakoztat benneteket, aki csupa életöröm-energia zenét játszik.

Szeretnénk, ha egy igazi nagy házibulival ajándékozhatnánk meg benneteket, ahol áramlik az energia! Mindenkit sok szeretettel várunk!

Nők Lapja Cafe Klub Somával!

Időpont: 2008. március 26., 18:00 óra

Helyszín: Casa de la Música (Budapest VII. kerület, Vas u. 16.)

Program:
• 18:00 órától
beszélgetés Tokaji Zsolt íróval, dr. C. Molnár Emma pszichológussal és Szatmári Nóra asztrológussal

Téma: A párkapcsolati modellek – avagy az élet mindig mást hoz, mint amit elképzeltünk
• 20:00 órától Libidó-koncert
• 22:00 órától buli és tánc

Jegyárak:
Az érkezés idejétől függően 1500 és 1000 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top