Aktuális

Kiscsillag nagy tervekkel

Alig telt el fél év, és az egész ország megismerte Kovácsovics Fruzsina hangját, természetét, gondjait, vágyait. Az utóbbiból az egyik napokon belül teljesül.

A fiatal énekesnő a „Csillag születik” tehetségkutató műsorban tűnt fel, és úgy tűnik, megérte a versenyben való részvétellel járó nehézségeken is túljutni: Kovácsovics Fruzsina első nagylemezének a bemutatójára készül.

– Szerdán jelenik meg az első nagylemezem „Üveggolyó” címmel, amelyen tizenhárom dal hallható, és ebből az egyik a saját számom. Rengeteget dolgoztunk, és már nagyon vártam, hogy végre a boltokba kerüljön, de amire ennél is jobban vágyom, hogy végre forgassuk a videoklipet, és koncertezhessek – mesélte a fiatal énekes.

Fruzsi a „Csak csajok” műsorvezetői feladataira már előre készült, amikor csak tehette, belepillantott a magazin adásaiba, sőt az elmúlt napokban szorgalmasan figyelte és jegyzetelte a műsorvezetési praktikákat.

– Otthon már eljátszottuk párszor a bátyámmal, hogy én vagyok a műsorvezető és ő a vendég. Nem egyszerű feladat, az tény, de mindenképpen örülök, hogy kipróbálhatom, mert nagyon érdekel ez a szakma is, és ha úgy hozza a sors, szívesen lennék riporter. Bár most épp a SOTE Egészségügyi Karán tanulok szülésznőnek, mert ez is vonzó számomra, ám egyelőre egyértelmű, hogy az éneklés foglalkoztat. Nem igazán gondoltam még végig, hogy mit is szeretnék. Most kipróbálok mindent, amit csak lehet, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

A maglódi lány tehát több területen próbálgatja a szárnyait, mindemellett még arra is jut ideje, hogy néha összefusson pár másik kiscsillaggal, akik egyre ritkábban hallatnak magukról. A legtöbbet – az összes versenyző közül – Fruzsináról olvashatunk.

– A 4 For Dance-es fiúkkal és Polyák Ritával rendszeresen találkozom. Persze a többiekkel is igyekszünk tartani a kapcsolatot. Szerintem engem azért is hívnak többször fellépni, vagy vendégnek egy-egy műsorba, mert az éneklés volt a legpopulárisabb versenyszám, és ebben a kategóriában én jutottam a legközelebb a nyereményhez. (Netbulvar.hu, fotók: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top