Aktuális

Soha többé ruha nélkül!

Renée Zellweger nem hajlandó többé vetkőzni a kamerák előtt. Az Oscar-díjas színésznő kijelentette: inkább lemarad egy álomszerepről, mintsem meztelenül jelenjen meg a filmvásznon.

A „Bridget Jones” és a „Miss Potter” című filmek sztárja akár egy bomba szerepet is hajlandó lenne visszautasítani, ha abban meztelenül kellene szerepelnie. Renée Zellweger hallani sem akar azokról a filmekről, amelyekben meztelen jelenetei lennének, mert az Oscar-díjas sztár cseppet sem szeret ruha nélkül játszani.

A német Bunte magazin szerint a 38 éves színésznő visszakozása a Bridget Jones-filmekben való szereplésével magyarázható, hiszen a szingli újságírónő szerepe erős súlygyarapodást követelt meg Renée-től. A hízó- és fogyókúrák – a szépészeti műtétek ellenére is – bizony nyomot hagytak a színésznő bőrén és alakján, amelyet a sztár nem szívesen mutat meg az egész világnak.

– Nem mondhatnám, hogy minden egyes szerepet elfogadok, amelyet akarok – ez sok tényezőtől függ. Azt azonban pontosan tudhatod, mik azok a szerepek, amelyeket nem akarsz. Ha például egy forgatókönyvben meglátom, hogy „a kamera ráközelít a mellekre”, azonnal nemet mondok a lehetőségre – nyilatkozta Zellweger, aki Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője.

A sok munka mellett a szép színésznő talán a magánéletét is rendezni tudja, és a boldogságot is megtalálja. A színésznő tavaly decemberben töbször is randevúzott Andre Balazzsal, ám Renée Zellwegert nemrég Manhattan utcáin látták andalogni egy fiatalemberrel, aki nagyon hasonlít a színésznő volt szerelmére, Jim Carrey-re. Ám hogy ki a szerencsés ismeretlen férfi, nem tudni – olvasható a Bunte magazin online oldalán. (NLC, Bunte.de)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top