Aktuális

George Clooney ismét a Vészhelyzetben?

Alig néhány nappal azután, hogy George Clooney azt nyilatkozta, ő már soha többé nem szeretne a Vészhelyzet sorozatban szerepelni, a producerek bejelentették: az Oscar-díjas színész mégis visszaveszi Ross doki köpenyét néhány epizód erejéig.

A Nők Lapja Cafe is beszámolt róla, hogy a világ egyik legsikeresebb sorozatának, a Vészhelyzetnek a felvételei a 15. évadhoz érkeztek. A készítők úgy döntöttek, hogy az utolsó részekben sorra bemutatják majd, hogy a kiírt karakterekkel mi történt az elmúlt években.

A George Clooney által alakított gyerekorvos önkéntes száműzetésbe vonult még 1999-ben. S bár megjelentek olyan hírek is, miszerint az Oscar-díjas színész cáfolta azokat az információkat, amelyek szerint visszatérne Vészhelyzet utolsó évadjába, David Zabel producer nagy örömére, közel egy évtizeddel Clooney kiírása után elképzelhető, hogy a színész ismét felbukkanhat majd a sorozatban.

A Sziriána Oscar-díjas sztárja az ezredfordulón lépett ki a Vészhelyzetből, amelynek az 1994-es kezdetektől volt tagja 2000-ig. Az alaptagok közül Noah Wyle (dr. John Carter) az, aki a legtöbb részben, szám szerint 249-ben volt látható.

A fontosabb szerepekben az évek múlásával újabb és újabb színészek tűntek fel, a jelenlegi évad legnagyobb sztárja, Goran Višnjic (Dr. Luka Kovac) például 1999 óta tagja a stábnak. A második legtöbbet szereplő színész Laura Innes (dr. Kerry Weaver), aki 245 epizódban volt eleddig látható, ám ő „csak” 1995 óta szerepel a Vészhelyzetben.

Az utolsó, 15. évadban egy színész, Anthony Edwards biztosan nem térhet majd vissza, hisz az általa alakított Mark Greene doktor a sorozatban egy agydaganat következtében elhunyt. (Premierfilm.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top