Aktuális

Múltidéző klipforgatás

Kozma Orsi leforgatta új videoklipjét a Gyere velem című számhoz. A csinos énekesnő kisfilmjét a lebontásra ítélt Kultiplex nevű szórakozóhelyen vették fel.

A Jazz+Az és a Cotton Club Singers dívája szólóénekesnőként figyelemre méltó videoklipekben mutatja be művészetét. Apró termet, hatalmas hang – Kozma Orsit a Jazz+Az formációból ismerhette meg az egész ország. A törékeny énekesnő később a Cotton Club Singersben folytatta pályáját, majd úgy gondolta, itt az idő, hogy megmutassa, mire képes egyedül, így szólókarrierbe kezdett.

Kozma Orsi énekesnő kedveli a Kultiplexet, ezért nem volt kérdés számára, hogy a szórakozóhely lebontásra ítélt épülete legyen a helyszíne a legújabb klipjének, amelyet Szabó Simon rendezett.

A klipet így mutatja be az énekesnő kiadója: „A történet szerint Orsi – mint ismert előadó – haknira érkezik egy szebb napokat látott vidéki művelődési házba, hol érdekes meglepetések érik. Mivel a műsor nem csak róla szól, így érkezéskor egy testépítő-bemutatót lát a színpadon, és ezt követően léphet csak színpadra. Az asztalnál elcsigázott, alkoholt fogyasztó nézők várják, akiket nem igazán a műsor köt le.”

Természetesen Orsi a legjobb formáját hozta, és itt is a maximumot teljesítette. Nem titok, hogy a klipben a jóképű DJ-vel kisebb flört is összejön, ha már a közönség ennyire elcsigázott. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top