Aktuális

Holló Márta gyakorlott kismama

A Fókusz Plusz műsorvezetője nagyon boldog édesanya, s családja immár négytagúvá bővült. Holló Márta életet adott második gyermekének.

Tavaly novemberben röppent fel a hír, miszerint a Fókusz egyik alapító tagja, Holló Márta ismét kisbabát vár. A műsorvezető valóban anyai örömök elé nézett, de sem ő, sem a férje nem kívánták nagydobra verni az örömhírt.

Márta első kisfia, Tamás 2006. április 4-én született, és mindenképpen szerették volna megajándékozni egy testvérrel. A kis Gréta 3600 grammal, 54 centivel és hosszú hajjal született. Gréta és bátyja, Tamás között szinte napra pontosan két év a korkülönbség. A műsorvezető korábban elmondta, hogy kisfia a maga módján tisztában volt vele, hogy kis testvére érkezik, puszilgatta a mama pocakját, és mondogatta, hogy „kisbaba”.

A műsorvezető többször nyilatkozta, hogy mindig is kiegyensúlyozott, boldog családra vágyott. Most végre megszületett a pici, akit már mindhárman nagyon vártak. Gréta és Márti is remekül vannak. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top