Aktuális

Szomorú: harc kezdődött az örökségért!

A tragikusan elhunyt sztár, Heath Ledger nem készült a korai halálra, ezért végrendeletében sem említi kislányát és volt kedvesét. A vagyonból egyre többen szeretnének maguknak egy szeletet.

Az elhunyt színész gyermekének anyja, Michelle Williams nagyon nehezen viselte a tragédiát, és a végrendelet miatti civakodás Heath Ledger családjával is rosszul érintette. Úgy tűnik, a heves érzelmek nem csillapodnak, az örökség körüli kellemetlenségekhez tartozik, hogy az elhunyt színész két nagybátyja, akik korábban elhidegültek a családtól, szintén megpróbálnak kiszakítani maguknak valamit az örökségből.

Mivel az elhunyt színész nem változtatott végrendeletén Michelle Williamsszel közös kislánya, Matilda megszületésekor, minden értékét szülei, Kim és Sally, valamint nővére, Kate örökölte. Michelle Williams apja szerint nincs minden rendben Heath Ledger öröksége körül.

Heath Ledger örökségét apja kezeli, ám most Michelle Williams édesapja kétségeit fejezte ki a módszert illetően, s arra kérte a családot, hogy hozzák nyilvánosságra a színész személyes vagyonának tényleges értékét. Kim azóta kijelentette, hogy mind Williams, mind a kislány anyagi támogatásban részesül majd, ám Larry Williams tudni szeretné, hogy pontosan mekkora volt Heath vagyona a halálakor, hogy a lányok ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe, és az unoka nevelése problémáktól mentes legyen. „Matilda a legfontosabb számunkra, és Michelle a családunkhoz tartozik. Mindkettejükről gondoskodni fogunk, ahogy Heath is akarta volna” – nyilatkozta Kim Ledger, a gyászoló apa.

A véletlen gyógyszer-túladagolás miatt január 22-én elhunyt 28 éves ausztrál filmsztár utolsó végrendeletét még 2003 áprilisában készítette szülőhazájában. Michelle Williamsszel, kislánya édesanyjával csak később ismerkedett meg (éppen a Brokeback Mountain – Túl a barátságon forgatásán, amelyért Oscar-díjra jelölték), ám haláláig nem készített újabb végrendeletet.

A hónap elején már nyilvánosságra került Ledger végrendelete, amely alapján kiderült, hogy halálakor a színésznek New Yorkban kevesebb mint 145 ezer dollár vagyona volt, beleértve egy 25 ezer dolláros Toyota Prius gépkocsit és a 20 ezer dolláros bútorokat és kellékeket. Larry azonban biztos abban, hogy Ledgernek voltak egyéb értékei is, amelyek sorsa még mindig nem tisztázott. (NLC, Danubius.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top