Aktuális

Újabb válás a sztárvilágban!

Úgy tűnik, hiába a majdnem két évtizednyi egymás mellett eltöltött idő, az ellentétek a sztároknál is váláshoz vezetnek. Robin Williams felesége kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet.

Robin Williams tizenkilenc évnyi házasság után lesz kénytelen elválni, miután felesége, Marsha Garces Williams beadta a válókeresetet – jelentette be az Oscar-díjas színész szóvivője. Az utóbbi időben több olyan hír látott napvilágot, miszerint Robin a felesége és a családja támogatása ellenére sem tud úrrá lenni alkoholproblémáin. Marsha Garces Williams egy San Franciscó-i bírósághoz juttatta el a váláshoz szükséges papírokat még március 21-én, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Robin Williams a ’80-as években túljutott egy komoly drogfüggőségen, elvált első feleségétől, majd fia dajkáját vette el, aki azóta a menedzsere, és Williams második fiának és első lányának anyja. Az 51 éves Garces és az 56 éves Robin 1989-ben házasodtak össze, nem sokkal azután, hogy a színész elvált korábbi feleségétől. Két gyerekük született, lányuk, Zelda 18 éves és fiuk, Cody 17 éves.

Az évek során a pár gyakran dolgozott közös produkciókban, Garces több olyan filmnek is a producere volt, amelyekben Williams volt a főszereplő. Együtt dolgoztak például a részben Magyarországon forgatott „Hazudós Jákob”-ban, vagy a „Patch Adams”-ben és a „Mrs. Doubtfire”-ben.

A válókereset beadása azért is döbbentette meg a rajongókat, mert Williamsék az elmúlt hónapokban úgy éltek, mint egy nagy, boldog család, több közös fotózáson vettek részt, mindig együtt jelentek meg a rendezvényeken.
Robin Williams 1997-ben nyerte el a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díját a „Good Will Hunting”-ban nyújtott alakításáért, de háromszor jelölték még Oscarra a „Jó reggelt, Vietnam”, „A halászkirály legendája” és a „Holt költők társasága” című filmekért. Hollywood egyik leghíresebb figurája jelenleg legújabb filmjén, az „Old Dogs”-on dolgozik. A színész három zenei albumot is megjelentetett. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top