Aktuális

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 14. számába!

Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 14. számába! Hámori Gabriella; Divat - színesen a munkahelyre; "Nem szeret az anyám!"; Visegrádon jártunk; folytatódik a Nők Lapja-vita az oktatásról…

Hámori Gabriella

A kislányból gyönyörű, érett nő lett. Lehet, hogy a jövőben ő lesz a kulturális „nagykövetünk”. Egy brazil stáb Magyarországon forgat, és a Budapest című filmnek a mi Gabink a főszereplője. Vig György elkísérte, beszélgessenek, és járják be együtt a forgatás helyszíneit.

 

Színesen a munkahelyre

A csillogó-villogó üvegpalotákban elvárás, az unalmas egyenirodákba pedig vidámságot hozhat, ha a munkatársak öltözékén érezhető a divat tavaszi fuvallata.

 

„Nem szeret az anyám!”

Juli ötvenegy éves asszony, és szakember segítségével próbál szembenézni a múltjával. Csak így léphet tovább, mondja. Őszintén igyekszik megérteni a lélek mozgatórugóit…

 

Ahol a 6-os megáll

Vadas Zsuzsa Lengyel István világhírű dizájnerrel nosztalgiázik… a régi villamosokon, rádiókon, finom formákon merengenek.

 

Visegrád

Károly Róbert városának titkai, újdonságai a múlt tükrében értékelhetők igazán. Összefonódik itt a régi az újjal.

A heti szerkesztő, Grecsó Krisztián ajánlásával
Falura költözünk

A Kunságban másképp kacagnak az emberek, és Északon, Tokajnál borízű az asszonyok mosolya, a Viharsarokban, Mezőberényben tót és német ősök történetei élnek tovább a ma öregjeiben… Ahány táj, annyiféle magyar lélek, talán Hamvas Béla volt ennek a legnagyobb tudója. Újságíróink elindultak, és kis falvak nagy történeteit gyűjtötték be a Nyírségből, Baranyából, Tolnából. Megmutatjuk, hogy e kis hazában mindenütt más levegő íze, és eltérő a vágyakozó szívek ritmusa.

 

Továbbá: Szépség; Divat; Horoszkóp; Útitárs; Társkereső; folytatódik Az öröm a tiéd! pályázat; Sminktippek tavaszra és még sok minden más!

Ne felejtsétek: Nőnek lenni jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top