Aktuális

Deutsch Anita Csajok közt folytatja

A Barátok közt után "Csajok közt" láthatjuk Deutsch Anitát egy egész héten át. A népszerű szappanoperából nem olyan rég távozó színésznő egy percig sem unatkozik.

A Barátok közt sorozatból nemrég távozó színésznő számára a kislánya mindenben elsőbbséget élvez, ám Deutsch Anita nem számolja otthon a perceket: míg Emma óvodában van, több feladattal is megbirkózik egy nap folyamán. Reggel Emmával készülődik az óvodába, segít a Máltai Szeretetszolgálatnak, és fiataloknak „tanítja a színészmesterséget’’ – bár ő nem szereti egyik kifejezést sem.

– Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen még sosem vezettem műsort, és ez számomra érdekes feladat. Annyira nem is félek, inkább csak jóleső izgalom van bennem. Sajnos nagyon ritkán tudom nézni a Csak csajokat, hiszen reggel együtt kelünk, reggelizünk, megyünk az oviba, és ez eléggé leköti az időmet, persze amikor sikerül elcsípnem, megnézem. Annak pedig külön örülök, hogy Vandával leszek.

Mint minden eddigi társműsorvezetőnek, így Anitának is voltak ötletei, témái, amelyekről szívesen beszélget az adásban, akár segítve ezzel másokon is.

– Igazi szívügyem a Máltai Szeretetszolgálat, ezt nem nevezném jótékonykodásnak, egyszerűen csak azt gondolom, hogy vannak emberek, akiken mi magunk is segíthetünk. Aztán gyakorló anyukaként én is szembesültem néhány dologgal, amelyről előtte nem igazán hallottam. Számomra ilyen például az oviba szoktatás. Mindig csak arról beszélnek, hogy milyen érzés ez a piciknek, holott a mamáknak sem könnyű: a mai napig nehezen viszem be Emmát, pedig tudom, hogy jól érzi ott magát.

Anita a kislánya mellett más gyerekekkel is foglalkozik. Egy médiaiskolában igyekszik átadni tapasztalatait a tizenéveseknek.

– Nem tartom magam tanárnak, és amit „tanítok’’, az sem igazi színészmesterség. Mindössze arról van szó, hogy a saját tapasztalataimból merítve, helyzetgyakorlatok segítségével megtanuljuk, hogyan mozogjunk a kamera előtt, és így szinte felkészülten mehetnek válogatásokra, ahol ugyancsak különböző szituációk várnak rájuk. Azt gondolom, hogy azoknak, akik már fiatalon tudják, hogy színészek szeretnének lenni, mindenképpen előnyt jelent, hiszen olyan rutinra tesznek szert, amellyel csak kevesen büszkélkedhetnek, és ez a későbbiekben igazán a hasznukra válhat.

Deutsch Anitának a médiaiskolán kívül vannak még tervei a jövőt illetően, de erről egyelőre nem szeretne beszélni, talán a Csak csajok adásaiban nem lesz ennyire titokzatos.
Barátok közt után „Csajok közt” láthatjuk Deutsch Anitát egy egész héten át. (Netbulvar.hu, fotók: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top