Aktuális

Szeptembertől indul a következő gyakornoki program a Pannonnál

A képzés, karriertervezés és -támogatás korszerű megoldásait alkalmazza a Pannon, amelyek rendkívül vonzóak a végzős diákok számára - ezt mutatja a nagy érdeklődés és a jelentkezők magas száma. A fél éve indított, 18 hónapig tartó gyakornoki program keretében egyetemek, főiskolák végzősei változatos területeken próbálhatják ki magukat, s magas színvonalú szakmai segítséget kapnak a leginkább testhezálló pálya megtervezéséhez. A Pannon a jövőben tovább bővíti a gyakornokoknak kínált lehetőségeket.

A pályakezdők gyakran kerülnek olyan helyzetekbe, amikor elégtelen mennyiségű információ alapján kell pályájuk folyását hosszú távon is meghatározó döntéseket hozniuk. A Pannon gyakornoki programja azoknak kínál kiváló lehetőséget, akik azt már tudják, hogy milyen területen szeretnének elhelyezkedni, de azt nem, hogy pontosan milyen feladatokat látnának el szívesen, illetve azoknak, akik szeretnének a valós életben tapasztalatokat szerezni a megcélzott pálya mindennapjairól.

 

A Pannon nem véletlenül nyerte el a dolgozók szempontjából is legkiválóbb munkahelyeket kitüntető, tekintélyes Investor in People tanúsítványt: a társaság fennállása óta kiemelkedőt nyújt a munkatársak képzésében, fejlesztésében, az inspiráló munkahelyi légkör, valamint a munka, a család és a szabadidő egészséges egyensúlyának megteremtésében. A Pannon gyakornoki programjában részt vevő tehetséges fiatalok most részletesen megismerkedhetnek a vállalattal, s a sikeres távközlési cég többféle területén is kipróbálhatják magukat. A kitartó és eredményes munka jutalma magas színvonalú szakértői poszt, vagy akár vezetői karrier kezdete is lehet.

A fél éve indított program tapasztalatait az első kilenc gyakornok nemrégiben kötetlen beszélgetésen tekintette át Ove Fredheimmel, a társaság vezérigazgatójával, és az emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettessel, Kőnig Róberttel. A gyakornokok immár egyre komolyabb feladatokat is kapnak, s nemcsak ők maguk, hanem a Pannon vezetői is elégedettek a program eddigi eredményeivel.

„Sikeres vállalat, magas színvonalú ügyfélkiszolgálás nem létezhet jó hangulatban, a nekik megfelelő feladatkörben dolgozó, motivált munkatársak nélkül. A Pannon folyamatosan keresi, fejleszti és alkalmazza azokat a korszerű megoldásokat, amelyeknek köszönhetően Magyarország legvonzóbb munkahelyei közé tartozik” – jelentette ki Kőnig Róbert. – A gyakornokok sikere is bizonyítja, hogy a megszokott formákon túlmutató, újító programok hozzájárulnak a Pannon eredményességéhez.”

A program sikere alapot teremt a folytatásra: az idén szeptembertől újabb gyakornokok erősítik majd a Pannon csapatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top