Aktuális

Marsi Anikó főztje imádnivaló?

Ismét sztárok csapnak össze késsel, villával, fakanállal a Vacsoracsata e heti adásaiban. A műsorban öt közismert híresség vendégeskedik egymásnál, szigorúan pontoznak, értékelik, hogy ki milyen házigazda, és azt is, hogy mivel etetik meg egymást.

A tét ezúttal is a legjobb szakácsnak és a legszívélyesebb vendéglátónak járó cím. A Vacsoracsata e heti adásaiban öt híresség: Marsi Anikó, Szőke András, Horváth Éva, Ördög Nóra és Bárdosi Sándor tüsténkedik majd a konyhában.

A szakácsnak álló sztárok versenyét a Fókusz magazinműsor műsorvezetője, Marsi Anikó kezdte meg, méghozzá nagyon magabiztosan.

– A férjem, Palik László szokta mondani, hogy ő nagyon imádja azt, amit én főzök, és ez nyilván nagyon jólesik. Még akkor is, ha Lacihoz nem a gyomrán keresztül vezet az út, mert nagyon kényes azzal kapcsolatban, hogy mit eszik meg. De miután ő mindig dicsérni szokott, és úgy engedett ma is az utamra, hogy irigyli a többieket, akik ma este a vacsorából enni fognak, ezért aztán számomra ez az igazi siker – mondta Anikó.

Ördög Nórával biztosan könnyű dolga volt Anikónak, hiszen a csinos műsorvezető imád enni. Nemcsak itthon, hanem szerte a világon sokféle ételt kipróbált már.

– Eléggé kialakult ízlésvilágom van e téren, tehát határozottan megvannak azok a dolgok, amelyeket szeretek, és amelyeket nem annyira. Én azt gondolom, hogy ha nem találkozik az ízlésemmel az, ahogyan fűszerez, vagy az, ahogyan elkészít valamit, akkor biztosan meg fogom neki mondani – miért ne tenném. De közben pont emiatt nagyon sok dolgot szeretek, tehát nehéz mellényúlni nálam.

Szőke András igazi házias ízekkel várja vendégeit, ám az ő számára nem az a legfontosabb egy vacsorában, hogy mi kerül az asztalra.

– A kajálások szerintem mindig a hangulatoktól működnek. A beszélgetésektől, a humortól, a csipkelődéstől, és szerintem elsősorban ez a fontos. És az étel ebbe az egészbe besegít.

A szépségkirálynő Horváth Éva sem izgult nagyon. Bár a műsorvezető csinos alakja nem erre enged következtetni, a verseny tulajdonképpen beleillik a napirendjébe. Szőke András például olyannyira elengedte magát, hogy elmerült Horváth Éva fürdőkádjában is, pedig minden jól indult. Ugyanazokkal a szabályokkal, mint a korábbi Vacsoracsatákban.

– Tökéletes háziasszony vagyok. Ez tényleg így van. Kevesen gondolnák rólam, de én majdnem mindennap főzök, és a barátaimnak, illetve a családomnak óriási vacsorákat, illetve ebédeket szoktam rendezni.

Talán furcsa, de van, akinek ez nem volt túl jó hír. Bárdosi Sándornak ugyanis folyamatosan ügyelnie kell a versenysúlyára.

– Ugye, nyilván ez a Vacsoracsata pont belelóg az én kis súlyrendezésembe, úgyhogy nehéz volt elképzelni, milyen véget ér a verseny. Ebből a szempontból jobb lenne, hogyha senki sem főzne jól.

Erre azonban nincs sok esély, hiszen minden szereplő nagyon igyekszik elkápráztatni a többieket. És hogy kinek sikerül a legjobban, az a hét utolsó Vacsoracsatáján kiderül. (Netbulvar.hu, fotók: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top