Aktuális

Titkolóznak az Oscar-díjas sztárok?

George Clooney feltűnően sugdolózni kezdett kolléganője, Renée Zellweger fülébe, amivel alaposan zavarba hozta a színésznőt.

Nagy figyelem kísérte a Leatherheads című film Los Angeles-i premierét a Grauman’s Chinese Theatre-ben. A rendezvényen George Clooney barátnőjével, Sarah Larsonnal érkezett, azonban végül Renée Zellweger fülébe suttogott valamit. Persze a két színész csupán jó baráti viszonyban áll egymással, így aztán Clooney kedvesének nem volt oka féltékenykedni.

A hollywoodi szívtipró akkor hozta zavarba Oscar-díjas kolléganőjét, amikor a rajongók előtt szóba került közös, Leatherheads című filmjük.

– Gyerünk, mondd meg a rajongóknak, melyek voltak a kedvenc jeleneteid a filmben – szólította fel a színésznőt George. Végül nem várta meg kolléganője feleletét, és ő maga válaszolta meg a kérdést: – A csókjelenetek – mondta, mire a 38 éves Zellweger a szemtanúk szerint a feje búbjáig elpirult.

Bár mindkét filmsztárt hírbe hozták már jó néhány szakmabelivel, George Clooney és Renée Zellweger romantikus kapcsolata feltehetőleg csak a filmforgatás idejére szólt.

A Leatherheads – amelynek George Clooney nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is – romantikus vígjáték az 1920-as években, az amerikai foci fénykorában játszódik, amikor az egyik csapat tulajdonosa egy jóképű játékost szerződtet, aki aztán hamar a szerelmi riválisa lesz, amikor feltűnik a színen a csinos riporternő. Az öregedő sportolót George Clooney alakítja, Renée Zellweger pedig a tűzrőlpattant újságírót. (NLC, Hirado.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top