Aktuális

A Jóbarátok sztárja ismét előtérben!

A "Jóbarátok" sorozat Ross Gellere évek óta igyekszik rendezni az életét. Úgy tűnik, David Schwimmer elégedett lehet: boldog kapcsolatban él, és megrendezhette első nagyjátékfilmjét is.

Miután befejeződött az egyik legnépszerűbb sorozat, a „Jóbarátok”, nem állt meg az élet a főszereplők számára. Miközben David Schwimmer az igazit kereste, igyekezett kitörni Ross Geller figurájának árnyékából, és a munkájával is sokat foglalkozott.

Úgy tűnik, most minden álma valóra vált. Megismerkedett Zoe Buckman színésznővel, és az évek óta tervezgetett első nagyjátékfilmjét is megrendezhette, a mozik már játsszák a „Run Fat Boy Run” című filmet.

A színész-rendező több forgatókönyvet is elolvasott, mielőtt a „Run Fat Boy Run” (a filmnek még nincs magyar címe) a kezébe került, ám állítása szerint ez volt az első, ami felkeltette az érdeklődését, és az elejétől a végéig jót mulatott a történeten.
David Schwimmernek közel sem ez az első rendezése: csinált több tévéfilmet, és ő rendezte a „Jóbarátok” és a „Joey” számos epizódját, sőt korábban több színházi produkció direktoraként is helytállt.

A sztár bízik benne, hogy első nagyfilmje nem az utolsó lesz. S hogy miről szól „Run Fat Boy Run”? David Schwimmer csak annyit mondott, hogy a nézők három filmet kapnak egyben: egy vígjátékot, egy romantikus történetet és egy sportfilmet.

David Schwimmer a rendezés mellett nem hanyagolja el színészi feladatait sem, nemsokára látható lesz a „Nothing but the Truth” című, érdekesnek ígérkező thrillerben, amelyben Kate Beckinsale és Matt Dillon a partnere. (NLC, Origo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top